Najbolji pitbulli u Hrvatskoj


Dobrodošli u uzgajivačnicu pitbullova Dognik Bulls. S pravom se smatramo jednom od najvećih i najpoznatijih uzgajivačnica američkih pit bull terijera u Europi.
Od 2011. intenzivno se bavimo pasminom pit bull. Glavni psi u našoj uzgajivačnici dovedeni su iz Amerike, Brazila, Rusije i Bugarske. Glavni smjer u našem uzgoju američkih pitbull terijera je očuvanje starih američkih uzgojnih linija. Očuvanje onog “starog” izgleda pit bullova, kao i idealne psihe. Svi naši pit bullovi su vrlo učinkoviti, izdržljivi, strastveni i mišićavi. Pogledajte i uvjerite se (najbolji pitbullovi u Hrvatskoj):

Imajući vlastitu jasnu liniju uzgoja i svoj specifični tip, povremeno dodajemo krv iz drugih rasadnika u naš uzgoj. To je neophodno za očuvanje raznolikosti pasa. Putujemo 2.000-3.000 tisuća kilometara u uzgoj kako bismo dobili najkvalitetnije štence pit bulla. Naše ženke uzgojene s vrhunskim mužjacima američkih pit bull terijera kao što su: Maximus No Regrets, Maximus Mad Max, KMK Rocky Balboa, Unique Mango Milcolm. Svi ovi psi poznati su u svijetu američkih pit bull terijera po svom luksuznom podrijetlu, atletskim sposobnostima i izvrsnom zdravlju.
S pravom mogu reći da imamo najbolje pit bullove u Hrvatskoj. I također ogromno znanje iz kinologije, dresura američkih pit bull terijera, uzgoj pit bullova stabilne psihe itd.
Voditeljica rasadnika je Veronika Voitovska. Ovlašteni voditelj pasa, sudac izložbe američkih pit bull terijera, sudac sportskih natjecanja, doktor.
Koja je cijena naših najboljih pit bullova u Hrvatskoj? Cijena štenaca pit bulla u uzgajivačnici Dognik Bulls ovisi o svakom parenju, u prosjeku je 1500-2000 eura.
Ukoliko ste zainteresirani za kupnju najboljeg šteneta pitbulla u Hrvatskoj, pišite nam:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Američki pit bull terijeri iz naše uzgajivačnice žive u 25 zemalja svijeta. Po potrebi organiziramo dostavu u bilo koje mjesto u svijetu.
Imajte na umu da nam je vrlo važno kojim obiteljima prodajemo svoje štence. Stoga svakako napišite o sebi kada nas kontaktirate u vezi kupnje šteneta.
Trenutno imamo nekoliko štenaca američkog pitbull terijera na prodaju: 1 dječak i 3 djevojčice.

Najbolji pitbulli u Hrvatskoj