Najbolji pitbulli u Zagrebu


Dobrodošli u uzgajivačnicu pitbullova Dognik Bulls. Od 2011. godine radimo s američkim pit bull terijerima i uzgajamo čistokrvne pitbullove američkih linija.
Glavna zaliha rasadnika donesena je iz Srednje i Južne Amerike. S vremena na vrijeme dovodili smo pse iz Europe i Rusije. U našem rasadniku najboljih pitbullova Zagreb zastupljene su sljedeće krvne linije: OFRN (Old Family Red Nose — Amerika), Red Alert (Amerika), Jumbo (Jugoslavija), DDWW (stara krv, Ukrajina).
Svakako je bolje vidjeti jednom nego čuti sto puta. Pogledajte naše pit bullove. Kako su skladni i proporcionalni, s velikim lijepim glavama. Mišićav, strastven, izdržljiv:

Glavni smjer zagrebačkog rasadnika pitbullova “Dognik Bulls” je očuvanje najstarijih američkih krvnih loza. Da biste to učinili, s vremena na vrijeme obavljate parenja izvan naše uzgajivačnice (putujte parenja udaljena 2000-3000 km) kako biste razrijedili krv naših pasa s drugim američkim krvlju. Jako volimo, cijenimo i poštujemo rad poljskog rasadnika Maximus kennel. Više puta smo parili s mužjacima iz te uzgajivačnice. Bili smo apsolutno oduševljeni kako su se krvne linije naših pasa spojile s linijama pasa iz te uzgajivačnice.
Naši američki pit bull terijeri su prvaci mnogih zemalja na izložbama (na primjer: Italija, Velika Britanija, Njemačka, Latvija, Litva, Estonija, Bjelorusija, Ukrajina, Rusija i tako dalje). Pobjednici sportskih natjecanja u mnogim zemljama, ponekad je broj sudionika dosegao 100 sudionika u jednom natjecanju! Usput, ne samo da imamo osobne diplomante vrtića s nevjerojatnim rezultatima u sportu. Na primjer, naši pit bullovi skaču na zid 380 cm. Skok u dalj 580 cm. Skok u vis bez potpore 215 cm. Ali uzgajamo naše djevojke da postanu redovite pobjednice velikih sportskih natjecanja diljem svijeta. Primjerice, zadnje parenje u našoj uzgajivačnici bilo je s mužjakom po imenu KMK Rocky Balboa Aventador. Postao je apsolutni pobjednik sportskih natjecanja za pit bullove i štabove u Rusiji 5 puta zaredom u roku od godinu dana. Ukupno je te godine osvojio 22 nagrade. Naravno, pobijedio je i sljedećih godina. I ostavio je jako veliki trag u sportskoj karijeri američkih pit bull terijera.
Svi naši psi su zdravstveno pregledani i u uzgoj dopuštamo samo zdrave, provjerene pit bullove.
Ako ste zainteresirani za kupnju najboljeg pitbulla u Zagrebu, pišite nam. U prvoj poruci recite nam nešto o sebi, ovo je obavezna stavka.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ako ne živite u Zagrebu, već u bilo kojem drugom gradu ili državi, pomoći ćemo vam isporučiti najbolje štene pit bulla za vas. Pit bullovi iz našeg rasadnika već žive u 25 zemalja svijeta.
Svi štenci izlaze iz vrtića cijepljeni europskim cjepivima, s europskom veterinarskom putovnicom, s ADBA rodovnicom, s registriranim mikročipom, s kupoprodajnim ugovorom. U vrtiću se trenutno prodaje nekoliko dječaka i djevojčica.

Najbolji pitbullovi u Zagrebu. Pitbulls Zagreb 2024