Najboljši pitbull v Sloveniji


Dobrodošli v psarni pitbullov Dognik Bulls. Po pravici veljamo za eno največjih in najbolj znanih psarn ameriških pitbull terierjev v Evropi.
Od leta 2011 se tesno ukvarjamo s pasmo pitbull. Glavni psi v naši psarni so bili pripeljani iz Amerike, Brazilije, Rusije in Bolgarije. Glavna usmeritev naše vzreje ameriških pitbull terierjev je ohranjanje starih ameriških vzrejnih linij. Ohranjanje tistega “starega” videza pitbullov, pa tudi idealne psihe. Vsi naši pitbulli so zelo učinkoviti, vzdržljivi, strastni in mišičasti. Poglejte in se prepričajte sami (najboljši pitbulli v Sloveniji):

Ker imamo lastno jasno linijo vzreje in svoj specifični tip, v našo vzrejo občasno dodajamo kri iz drugih drevesnic. To je potrebno za ohranitev raznolikosti psov. Za vzrejo prepotujemo 2.000-3.000 tisoč kilometrov, da dobimo najkvalitetnejše mladiče pitbullov. Naše samice so vzrejale vrhunske ameriške pit bull terierje kot so: Maximus No Regrets, Maximus Mad Max, KMK Rocky Balboa, Unique Mango Milcolm. Vsi ti psi so v svetu ameriških pit bull terierjev znani po svojem razkošnem poreklu, športni zmogljivosti in odličnem zdravju.
Po pravici lahko rečem, da imamo najboljše pitbulle v Sloveniji. In tudi ogromno znanja iz kinologije, šolanja ameriških pit bull terierjev, vzreje pitbulov s stabilno psiho itd.
Vodja vrtca je Veronika Voitovska. Diplomirani kinolog, sodnik na razstavah ameriških pit bull terierjev, sodnik na športnih tekmovanjih, zdravnik.
Kakšna je cena naših najboljših pitbullov v Sloveniji? Cena mladičev pasme pit bull v psarni Dognik Bulls je odvisna od posamezne paritve, v povprečju je 1500-2000 evrov.
Če se zanimate za nakup najboljšega kužka pasme pitbull v Sloveniji, nam pišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ameriški pit bull terierji iz naše psarne živijo v 25 državah sveta. Po potrebi poskrbimo za dostavo kamorkoli po svetu.
Upoštevajte, da nam je zelo pomembno, katerim družinam prodamo svoje mladičke. Zato, ko nas kontaktirate glede nakupa kužka, obvezno napišite o sebi.
Trenutno imamo na prodaj več mladičev ameriškega pitbull terierja: 1 fantek in 3 punčke.

Najboljši pitbull v Sloveniji