Njuskalo American Bully


Štenci su na prodaju u American Bully Kennel “Dognik Bulls”! Trenutno imamo štence od dvije različite majke.
1. American bully puppies (njuškalo) od Valor Inter Plato Afelia Diamond (uvoz Rusija). Rođeni su štenci lila i lila tricolor boje. Dostupno je nekoliko dječaka i djevojčica American Bully. Tip američkog bully je «standardni». Cijena šteneta American Bully iz uzgajivačnice Dognik Bulls: 2000 eura. Štenci će biti oslobođeni genetske bolesti pasmine: cerebelarne atrofije. Majka i otac ovih štenaca su pregledani i zdravi su.
Fotografije mame štenaca (njuškalo američki nasilnici):

2. Američki bully štenci (njuškalo) od Dognik Bulls Lilibeth (doneseni iz Rusije u našu uzgajivačnicu). Rođeni su štenci plave, plave trobojnice, lila, lila trobojnice. Prodaje se nekoliko dječaka i djevojčica. Cijena jednog šteneta je 2000 eura. Riječ je o američkim bully psićima «pocket» tipa (najmanji i najširi američki bully). Svi štenci nemaju genetsku bolest pasmine: cerebelarnu atrofiju. Roditelji su pregledani i zdravi su.
Fotografije mame štenaca (njuškalo američki bully):

Svi American Bully štenci izlaze iz vrtića cijepljeni, očišćeni od glista, s europskom veterinarskom putovnicom, s ABKC rodovnicom te s kupoprodajnim ugovorom za čistokrvno štene. Osim toga, svako štene dobiva pečat u putovnicu s kliničkim pregledom od strane veterinara prije odlaska u novi dom. Također nudimo dopis od 10 stranica o prehrani i dresuri svakog pojedinog šteneta iz naše uzgajivačnice American Bully.
Za kupnju američkog bully šteneta (njuškalo) pišite nam:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Također vršimo dostavu u sve zemlje. Naši američki nasilnici žive u 25 zemalja diljem svijeta. Ovo je znak kvalitete, slave i pouzdanosti.

njuskalo american bully