ocene American Bully
Smo ena največjih psarn American Bully v Evropi — Dognik Bulls. Danes bomo govorili o temi: ocene American Bully.


Najboljši način, da poveste o American Bullies, so ocene naših lastnikov psarne.
1. Kristina, lastnica ameriškega Bullyja iz psarne Dognik Bulls. Moskva, Rusija.
«Svojega American Bullyja ljubim bolj kot kogar koli. Ona je zelo kul pes. In odličnega zdravja. Nimamo alergij. Vsakih šest mesecev naredimo ultrazvok srca, splošni krvni test in biokemični krvni test — pes je popolnoma zdrav. Ima močne zdrave sklepe, dobro diha, vzdržljivost na nivoju pit bull terierja. In zelo je lepa.»
2. Inga, lastnica ameriškega Bullyja iz psarne Dognik Bulls. Irska.
»Naš Ache rad gleda televizijo, še posebej oddaje z živalmi. Rada hodi in spi v postelji z mojo hčerko. Zelo je podoben svojemu očetu iz Illinoisa in vesela sem. Želeli smo, da naš kužek raste kot očka. Vrtec nam je pomagal izbrati mladička iz pravega parjenja, že od otroštva nam je povedal, kakšnega mladička potrebujemo. Zdaj uživava vsak dan skupaj.”
3. Tatjana, lastnica ameriškega bulija iz psarne Dognik Bulls. Ukrajina.
»Naš Stallone je popoln. Je močan, hiter, vzdržljiv. Z njim hodimo na razstave in se udeležujemo športnih tekmovanj za močne pse. Zelo rad ima našo celotno družino. Ve, kako zaščititi. Sploh ne mara ribjih glav, obožuje pa ribe. Parila sva ga celo dvakrat in imela čudovite mladičke. Hvala za tako lepega, čistokrvnega psa.”
4. Marina, lastnica ameriškega bullyja iz psarne Dognik Bulls.
»Beha je super pes. Je žepnega tipa, vendar zelo mobilna in aktivna. Na ulici je prijatelj z drugimi psi, ljudmi, otroki. Z njo ni težav. Primerna je za vsako industrijsko hrano, kljub temu, da ima modro barvo. Ko sem ravno iskala kužka, sem prebrala, da imajo modri ameriški biki pogosto alergije. Smo pa imeli srečo s pesjakom in s psom. Beha je zmagala na več razstavah, skotila je leglo mladičkov.”
Zahvaljujem se vsem lastnikom naših psov. Za ljubezen do vaših ljubljenčkov, za skrb zanje. Za to, da se nismo zmotili, ko smo jim prodali mladičke.
Recenzije American Bully niso samo članek, to je zgodba o veliki in prijateljski večnacionalni družini Dognik Bulls.
Če želite izvedeti več o pasmi American Bully ali kupiti kužka American Bully, nam pišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls