Olx ro american bully

Puii sunt de vânzare la American Bully Kennel „Dognik Bulls”! În prezent avem cățeluși de la două mame diferite.
1. Puppy Bully americani (olx ro) de la Valor Inter Plato Afelia Diamond (import Rusia). S-au născut căței de liliac și liliac tricolor. Mai mulți băieți și fete American Bully disponibili. Tipul de bătăuș american este „standard”. Prețul unui cățeluș American Bully de la canisa Dognik Bulls: 2000 de euro. Puii vor fi liberi de boala genetică a rasei: atrofia cerebeloasă. Mama și tatăl acestor căței au fost examinați și sunt sănătoși.
Fotografii cu mama cățeilor (olx ro american bullies):

2. Cățeluși americani (olx ro) de la Dognik Bulls Lilibeth (aduși din Rusia la canisa noastră). S-au nascut catelusi de culori albastru, albastru tricolor, liliac, liliac. Mai mulți băieți și fete de vânzare. Pretul unui catelus este de 2000 euro. Aceștia sunt cățeluși americani de tip „pocket” (cei mai mici și mai lați bătăuși americani). Toți cățeii nu au boala genetică a rasei: atrofia cerebeloasă. Părinții au fost examinați și sunt sănătoși.
Fotografii cu mama cățeilor (olx ro american bullies):

Toți cățeii American Bully părăsesc creșa vaccinați, deparazitați, cu pașaport veterinar european, cu pedigree ABKC și cu un contract de cumpărare și vânzare pentru un cățel de rasă pură. În plus, fiecare cățel primește o ștampilă în pașaportul său care indică o examinare clinică de către un medic veterinar înainte de a pleca în noua sa casă. De asemenea, oferim o notă de 10 pagini despre nutriția și antrenamentul fiecărui cățeluș de la canisa noastră American Bully.
Pentru a cumpăra un cățeluș american bully (olx ro), scrieți-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

De asemenea, livrăm în toate țările. Bătăușii noștri americani trăiesc în 25 de țări din întreaga lume. Acesta este un semn de calitate, faimă și fiabilitate.

olx ro american bullies