Olx ro pitbull


Canisa American Pitbull Terrier „Dognik Bulls” are acum pui de vânzare!
1. Cățeluș Pitbull numărul 1. Porecla pedigree: Dognik Bulls Freddie Mercury. Varsta — 3 luni. Vaccinat complet, deparazitat, cu microcip înregistrat, cu pedigree ADBA, cu pașaport veterinar european, cu contract de cumpărare și vânzare. Imperechere în deplasare exclusivă cu Polonia! Cruce din sângele nostru cu sângele american Lonzo/Boudreaux! Nu există analogi ai acestor căței în Europa. Sânge de vârf într-o împerechere — inteligență, frumusețe, pedigree, controlabilitate, psihic. Părinți: Maximus No Regrets x Dognik Bulls Godena. Pretul catelului este de 2000 euro.

Fotografie cu Dognik Bulls Freddie Mercury (Olx ro pitbull):

Tatăl cățeilor este Maximus No Regrets. Tip terrier mascul. Nu are displazie a articulațiilor șoldului și cotului (imaginile AA și 00 — cel mai bun rezultat posibil). Nu are boli genetice de rasă ataxie cerebeloasă, hiperuricozurie, mielopatie degenerativă, crd1, crd2PRA. Câștigător al competiției ADBA de tragere cu greutăți la categoria sa de greutate — câteva primele locuri! Născut dintr-o acumulare densă de sânge american, din câini în trei generații fără displazie articulară! Trei generații de câștigători la expozițiile ADBA și competițiile sportive ADBA! Poartă sângele lui Lonzo și Boudreaux, ceea ce este rar în zilele noastre.

Mama puilor este Dognik Bulls Godena. Frumos tip femel terrier armonios. Aceasta este a treia ei puii de pui (cele două puie anterioare au fost de la tați diferiți). Nu are o boală genetică a rasei — ataxie cerebeloasă. Născut din doi câini importați. Tatăl ei este Millers Wild Storm Castle (importat din America, campion la spectacole și sport în mai multe țări europene, câștigător al expozițiilor de rasă specială American Pit Bull Terrier de 4 ori, precum și a expozițiilor pentru toate rasele). Mama ei este Dognik Bulls Anksunamun (adus de la o creșă de muncă din Bulgaria). Godena este participantă și câștigătoare a expozițiilor. Câine sănătos, activ. Un adevărat pitbull cu un caracter ideal.

2. Pui american pitbull terrier (mai multe fete). Data nasterii: 21 decembrie 2023. Culoare: toata ciocolata cu nasul rosu. Toți masculii din acești părinți au fost rezervați înainte ca puii să se nască. Acesta este un pui foarte valoros de pit bull terrier american Olx ro.
Fotografii cu catelusi, fete (Olx ro pitbull):

Tatăl: Champion Millers Wild Storm Castle. Adus de la creșa sportivă americană Real Deal Chocolates (Florida). Părinții lui sunt campioni americani la competiții sportive, mari campioni la tragerea greutăților (aceasta înseamnă de trei ori campioni la competiții la tragerea de sarcini grele). Campioni în expoziții specializate de rase speciale ale organizațiilor ADBA și UKC. Acestea sunt cele două organizații de top, cele mai vechi și de încredere din lume care înregistrează pit bull terrieri americani. Pedigree absolut campion. Uncle Millers Wild Storm Castle este cel mai premiat pitbull terrier din lume! În competiții și expoziții sportive! Millers Wild Storm Castle în sine este campionul mai multor țări în expoziții, câștigătorul expozițiilor speciale de rasă de pit bull terrier americani (unde au fost de la 50 la 105 pitbulls la un moment dat). Câștigător al competițiilor sportive pentru pitbulls din Ucraina și Rusia printre 50 de pitbulls! Câștigător multiplu al competițiilor de toate rase. Într-adevăr un campion foarte activ, pasionat, sănătos. Examen de sănătate: sânge, ultrasunete. Nu are boli genetice ale rasei (există certificate personale). Tatăl a peste 300 de pitbulls din întreaga lume. Copiii lui sunt campioni la expoziții și sporturi în multe țări din lume. Linie de sânge: OFRN-Old Family Red Nose

Mama: Hoffs Banshee. Adus de la pepiniera sportivă de pitbull „Hoff”. Importat din Brazilia. Linie de sânge: OFRN- Old Family Red Nose (sânge pur american). Excelent pitbull puternic de tip terrier. Participant și câștigător la expoziții. Foarte armonios, cu o anatomie perfectă și un caracter minunat. Este unul dintre principalii câini din canisa Dognik Bulls.A fost examinată pentru sănătate și are certificate genetice personale pentru absența ataxiei cerebeloase și atrofiei retinei.

Pretul unui catelus: 1700 euro. Acest preț include: cățeluș, toate vaccinurile, tratament pentru viermi și purici și căpușe, pașaport veterinar european, microcip de identificare a animalelor înregistrate, pedigree, contract de cumpărare și vânzare. Ca bonus, proprietarul primește un memento despre un cățel de la canisa Dognik Bulls. În ea veți găsi răspunsuri la toate cele mai frecvente întrebări. Și obțineți o mulțime de informații despre cățelul în sine.
Un bonus suplimentar de la creșa noastră: înainte de a pleca într-o nouă casă, fiecare cățel este examinat suplimentar de un medic veterinar cu un raport de examinare clinică în pașaportul veterinar.
Tot în creșa noastră avem acum cățeluși nou-născuți: fete și băieți. Scrie, povestește-ne despre tine și cumpără pitbul-ul visurilor tale.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Livrare disponibilă oriunde în lume. Pitbul-ii noștri Olx ro trăiesc în 25 de țări din întreaga lume.

Olx ro pitbull