Opdrætter american bully Danmark

Opdrætter american bully Danmark


Velkommen til den officielle American Bully kennel «Dognik Bulls». Vi har været i drift siden 2011. Jeg er en officiel American Bully-opdrætter, mit navn er Veronika Voitovska.
I øjeblikket er der hvalpe i kennelen i «standard» typen, lilla farve. 2 drenge og 4 piger til salg. Prisen for en American Bully-hvalp fra denne parring er 2000 euro. Hvalpene er klar til at gå. De har ABKC (American Bully Kennel Club) dokumenter, et europæisk veterinærpas med vaccinationer, en officielt registreret mikrochip.
Vores hvalpe bor i et hus i skoven, indånder ren luft. De går dagligt og er ved fremragende helbred. Alle hvalpe har gennemført den indledende hvalpesocialisering.
Ynglepar 815 Bully Camp Noise (importeret fra USA) x Valor Inter Plato Afelia Diamond (USA/Spanien).
Faderen til hvalpe er tituleret i udstillinger.
Hver hvalp har sin egen personlighed. Nogle er højere, nogle er lavere. Nogle er mere aktive, nogle er rolige. Nogen kan lide at lege med legetøj, nogen kan lide at sidde i hænderne på folk.
Kontakt os for at lære mere om hver hvalp og få flere billeder og videoer.
Vi vil med glæde vise American Bully-hvalpe live og lære dig at kende. Vi vil diskutere alle de spørgsmål, der bekymrer dig, når du køber en hvalp. Lad os hjælpe dig med at vælge den perfekte bøllehvalp til din familie.
Hvis du ikke har mulighed for at komme i vores kennel, viser vi hvalpene frem via videolink og hjælper dig med at vælge. Der er levering overalt i verden. Vores hunde lever allerede i 20 lande i verden.
Billeder af American Bully-hvalpe:


Skriv med eventuelle spørgsmål. Opdrætter american bully Danmark:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls