Oppdretter american bully Norge

Oppdretter american bully Norge


Velkommen til den offisielle American Bully kennelen «Dognik Bulls». Vi har vært i drift siden 2011. Jeg er en offisiell American Bully-oppdretter, mitt navn er Veronika Voitovska.
For øyeblikket er det valper i kennelen i «standard» type, lilla farge. 2 gutter og 4 jenter selges. Prisen på en amerikansk Bully-valp fra denne parringen er 2000 euro. Valpene er klare til å gå. De har ABKC (American Bully Kennel Club) dokumenter, et europeisk veterinærpass med vaksinasjoner, en offisielt registrert mikrochip.
Våre valper bor i et hus i skogen, puster ren luft. De går daglig og har utmerket helse. Alle valpene har fullført innledende valpesosialisering.
Hekkepar 815 Bully Camp Noise (importert fra USA) x Valor Inter Plato Afelia Diamond (USA/Spania).
Faren til valpene er titulert i utstillinger.
Hver valp har sin egen personlighet. Noen er høyere, noen er lavere. Noen er mer aktive, noen er rolige. Noen liker å leke med leker, noen liker å sitte på hendene til folk.
Kontakt oss for å lære mer om hver valp og få flere bilder og videoer.
Vi vil gjerne vise amerikanske Bully-valper live og bli kjent med deg. Vi vil diskutere alle problemene som angår deg når du kjøper en valp. La oss hjelpe deg å velge den perfekte bøllevalpen for familien din.
Dersom du ikke har mulighet til å komme til vår kennel, viser vi valpene via videolink og hjelper deg med å velge. Det er levering hvor som helst i verden. Hundene våre bor allerede i 20 land i verden.
Bilder av american Bully-valper:


Skriv med eventuelle spørsmål. American bully oppdretter Norge:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls