Osta ADBA pitbullterrieri pentu rednose


Myydään naaras American Pit Bull Terrier, rednose, ADBA sukutaululla. Virallisesti rekisteröity kennel amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä ADBA “DOGNIK BULLS”. Verilinja: Full OFRN (Old Family Red Nose) Vain vanha amerikkalainen veri ADBA-sukutaulussa.
Hänen uudet kuvat on otettu muutama päivä sitten:

Vanhemmat tuodaan maahan.


Isä: Champion Millers Wild Storm. Tuotu Floridasta, USA:sta. Syntynyt kuuluisassa amerikkalaisessa urheilupitbullterriereiden lastentarhassa «Real Deal Chocolates». Useiden Euroopan maiden mestari urheilukilpailuissa ja näyttelyissä. Erilaisten urheilukilpailujen voittaja. Täysin terve 8-vuotiaana. Hänellä ei ole rodun geneettisiä sairauksia (henkilökohtaiset terveystodistukset). Yli 300 puhdasrotuisen ADBA-amerikkalaisen pitbullterrierin isä kaikkialla maailmassa.
Äiti: Hoffs Banshee. Tuotu Brasiliasta. Brasilian pitbullterriereiden «Dusheik» kuuluisa suuri lastentarha. Voittaja näyttelyissä. Erinomainen urheilukoira. Erittäin energinen ja ihana perhekoira. Hänellä ei ole rodun geneettisiä sairauksia (henkilökohtaiset terveystodistukset). Hänen lapsensa ovat mestareita näyttelyissä ja urheilussa ympäri maailmaa. Nämä ovat hänen viimeiset pennut kennelissämme. Näytän pyynnöstäsi kuinka upeita hänen aikuiset lapsensa ovat. Nämä ovat todellisia ajettavia amerikkalaisia ​​rednose pitbullterriereitä.
Rednose-amerikanpitbullterrieripentumme on täysin rokotettu, rekisteröity mikrosiru, ADBA-sukutaulu ja eurooppalainen eläinlääkäripassi. Pentu myydään myös myyntisopimuksen ja amerikkalaisen pitbullterrieri rednosen pennun hoito-ohjeineen.
Jos haluat ostaa Rednose ADBA American Pitbull Terrier pennun, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
DOGNIK BULLS -kennelin amerikkalaiset rednosepitbullterrierit elävät 25 maassa ympäri maailmaa. Toimitus on saatavilla, jos et asu maassamme.

Osta ADBA pit bull terrieri pentu rednose, Real Deal Chocolates kennel, amerikkalainen pit bull terrieri rednose