Osta ADBA pitbullterrieri pentu


Myydään amerikkalainen pitbullterrieri pentu. Väri: suklaanpunainen. Tyttö. Ikä — 4 kuukautta. Pentueessa oli 8 pentua. Myynnissä on vain yksi naaras amerikkalainen pitbullterrieri.
Verilinja: OFRN (Vanhan perheen punainen nenä). Tämä on vanhaa amerikkalaista verta. Vahvat, tehokkaat, erittäin intohimoiset ADBA pit bullit.
Isä toi Floridasta, Yhdysvalloista. Äiti tuotiin Brasiliasta. Mestarit. Heillä ei ole rodun geneettisiä sairauksia (henkilökohtaisia ​​todistuksia). Voit lukea lisää vanhemmista heidän henkilökohtaisilta sivuiltaan päiväkodin verkkosivuilla. Siellä on valtava määrä valokuvia, videoita, kuvauksia heidän hahmoistaan ​​ja niiden nimistä. Vanhemmat ovat täysin terveitä amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä ADBA.
Pitbullterrieripennun sukutaulu: ADBA. American Dog Breeders Association on vanhin ja luotettavin järjestö, joka rekisteröi puhdasrotuisia amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä.
Pennun nimi: Dognik Bulls California. Se ei tule olemaan suuri. Kasvaa kokonaisvaltaisella ruoalla (maailman paras teollisuusruoan luokka). Luonne: aktiivinen, peloton, rakastaa treenaamista ja kävelyä. Tutkii ympäröivää maailmaa suurella mielenkiinnolla.
Yhdessä American Pitbull Terrier pennun kanssa saat: ADBA-sukutaulun, eurooppalaisen eläinlääkäripassin, täyden valikoiman rokotuksia ja rekisteröidyn mikrosirun. Ohjeet amerikkalaisen pitbullterrieripennun ADBA:n hoitoon ja koulutukseen.
ADBA American Pitbull Terrier pentu on täysin valmis menemään uuteen perheeseen. Toimitus kaikkialle maailmaan. DOGNIK BULLS -kennelin amerikkalaiset pitbullterrierit ADBA elävät 25 maassa.


Kuvassa on tarkalleen myynnissä oleva koiranpentu. Hinta 2000 euroa (2200 dollaria).
ADBA-amerikkalaisen pitbullterrieripennun ostaminen:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ystävällisin terveisin amerikkalaisen pitbullterrierikennelin “DOGNIK BULLS” omistaja Veronika Voitovska. Lääkäri. Asiantunteva koiranohjaaja. Eläinpsykologi.

Osta ADBA pitbullterrieri pentu, amerikkalainen pitbullterrieri ADBA, ADBA pitbullterrieri kennel