Osta amerikkalainen bully pentu, pocket tyyppinen. Suomi

24.10.2022 Suomen American Bully -kennelissämme «Dognik Bulls» syntyi pentuja! Erinomaiset, terveet, tutkitut vanhemmat. Myydään 2 tytön taskumaista amerikansonnia. Väri sininen ja lila väri.

Bully pentujen isä: 815 Bully Camp Noise. Tuotu Amerikasta (Illinois). Puhdista geneettisistä sairauksista. Näyttelyissä nimetty. Tyyppi — pocket. Paino 35 kg. Korkeus 40 senttiä. Väri: lila.

Bully pentujen äiti: Dognik Bulls Lilibeth. Tuotu Venäjältä (Moskova). Puhdas geneettisistä sairauksista. Tyyppi — pocket. Paino 20 kg. Korkeus 36 cm. Väri: sininen tricolor.

Nämä ovat Suomen parhaat amerikkalaiset sonnit!

Tyttö Dognik Bulls Branwen. Sininen väri, amerikkalainen bully ostaa Suomea

Tyttö Dognik Bulls Olwen. Lila väri, amerikkalainen bully ostaa Suomea

Kaikki kennelimme American Bully -pennut ovat terveitä, vahvoja ja aktiivisia. American Bully on perheen koirarotu. He rakastavat perhettään ja ovat ystävällisiä muiden eläinten kanssa.

Jos haluat ostaa American Bully -pennun, kirjoita meille kenneliin:

Instagram American Bully Kennel Finland — dognikbulls

Sähköposti: dognikb@gmail.com

Kuinka paljon American Bully -pentu maksaa? Keskihinnat päiväkodissamme ovat 2000-2500 euroa. Olemme ehdottomasti Suomen paras American Bully -kennel.

Aloitimme työskentelyn American Bully -rodun kanssa vuonna 2016. Yksi ensimmäisistä toi American Bullyn maahan. Pentueissamme ei ole koskaan ollut viallisia pentuja! Ja tämä on erittäin tärkeää. Työskentelemme vain American Bully -rodun parhaiden edustajien kanssa. Jos arvostat laatua ja haluat terveen puhdasrotuisen koiran, kirjoita meille. Kennelin valmistuneet ovat mestareita FCI- ja ABKC-järjestelmissä.

Ystävällisin terveisin amerikkalaisen bully kennelin Finlandia omistaja Veronika Voytovskaya