Osta pitbull, jolla on sukutaulu


Kennelistämme “Dognik Bulls” voit ostaa pitbullin ADBA-sukutaululla. ADBA — American Dog Breeders Association on maailman johtava järjestö, joka rekisteröi yksinomaan puhdasrotuisia amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä.
Pit Bull -rotumme esi-isät voidaan jäljittää 1900-luvulle, Pit Bull -rodun perustamiseen asti!
Kennelimme on toiminut vuodesta 2011 ja meiltä voit ostaa siistin pitbullin sukutaululla. Kaikki pitbullsimme ovat peräisin kontrolloidusta ja ADBA:n hyväksymästä kasvatuksesta. Kaikki kennelin pennut saavat varhaisen sosialisoinnin (lapsiin tutustuminen, katu, metsä, muut koirat, erilaiset pinnat, talutushihna ja kaulus). Kaikki pennut ovat tottuneet leikkaamaan kynsiään ja puhdistamaan korviaan varhaisesta lapsuudesta lähtien (10 päivää syntymästä). Pit bull pennut muuttavat uusiin koteihin eurooppalaisella eläinlääkäripassilla, rokotuksilla, madotettuina, rekisteröidyllä mikrosirulla, ADBA-sukutaululla. Lisäksi jokainen Dognik Bulls -kennelin pitbull-pentu käy läpi eläinlääkärin kliinisen tutkimuksen ennen lähtöä uuteen kotiin. Tämä tarkoittaa, että ostat 100% terveen amerikkalaisen pitbullterrieripennun, jolla on myös hieno sukutaulu. Loppujen lopuksi suurin osa kennelimme koirista on tuotu Amerikasta. Ja kaikki pitbull-kasvatuksemme perustuu amerikkalaiseen vereen. Sukutaulumme Pit Bull -jalostusperiaatteet perustuvat ADBA+ rotustandardiin käyttämällä vain korkealaatuisimpia amerikkalaisia ​​verilinjoja. Otamme huomioon pitbullien toimivuuden ja niiden luonteen. Olemme vastuussa Dognik Bulls -kennelissämme syntyvien pitbullien laadusta. Tässä kuvia joistakin pit bulleistamme:

Päiväkodin johtaja on Veronika Voitovska. Sertifioitu asiantuntija koiranohjaaja. Tuomari American Pitbull Terrier -näyttelyissä Euroopassa. Koirien urheilukilpailujen tuomari. Lääkäri.
Kennelillä on tällä hetkellä myynnissä useita sukutaulun pitbull-pentuja. Myös tulevien pitbullien pentueiden ilmoittautuminen on auki (meillä on suunnitteilla useita ulkona astutuksia Puolassa, Latviassa, Saksassa ja Venäjällä). Jos haluat ostaa sukutaululla varustetun pitbullin kennelistämme, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Huomaa: Kerro ensimmäisessä viestissäsi itsestäsi ja kokemuksistasi koirien kanssa. Ei haittaa, jos sinulla ei ole kokemusta koirista tai pitbulleista. Mutta meille on tärkeää tietää kaikki vivahteet, jotta voimme tarjota sinulle sopivan pit bull-pennun (ottaen huomioon onko sinulla lapsia, kissoja, kokemusta koirista tai niiden puute jne.).
Kennelimme amerikkalaiset pitbullterrierit asuvat eri kaupungeissa 25 maassa ympäri maailmaa. Siksi asutpa missä tahansa, toimitus ei ole ongelma.
Hinta pitbull-pennulle kennelissämme: 1500-2000 euroa.
Esimerkki pennuista pitbull kennelistä:

Osta pitbull, jolla on sukutaulu