Osta pitbull-pentu Helsingistä

American Pit Bull Terrier pentuja Dognik Bulls -kennelissä! Syntymäaika: 22.10.2022.

He muuttavat uusiin koteihin madotettuina, mikrosirulla, eurooppalaisella eläinlääkäripassilla ja amerikkalaisperustaan.

Faktaa Dognik Bulls -kennelistä ja miksi valita meidät:

— Kokemusta American Pit Bull Terrier -rodusta vuodesta 2011

— Maan suurin amerikkalainen pitbullterriereiden kennel

— Taimitarhan valmistuneet — Italian, Ukrainan, Latvian, Venäjän, Baltian, Valko-Venäjän, Englannin, Euraasian mestarien jne. mestareissa. Amerikkalaisten pitbullterrierien urheilukilpailujen voittajat Latviassa, Suomessa, Venäjällä ja Ukrainassa. Italian TOP Champion 2020 syntyi kennelissämme! Pääisämme Millers Wild Stormin setä on MAAILMAN arvostetuin pitbullterrieri urheilussa ja näyttelyissä! Hänen lempinimensä on Fonvielle’s A&N Stuff of Legends.

— Kaikki kennelin koirat ovat tutkittuja ja terveitä. Kaikki jalostusparit valitaan ottaen huomioon niiden sukutaulut, ulkoinen tyyppi, anatomia ja luonne. Meidän pitbullillamme ei ole allergioita.

— Meillä ei ole tappavia pitbulleja! Kaikki Dognik Bulls -kennelin pitbullit ovat riittäviä koiria, joilla on hyvä mentaliteetti.

— Kasvatuksemme on rakennettu mahdollisimman pitkälle Amerikan verelle, vanhimmista pitbullien linjoista.

6 pentua myynnissä. Loput pennut on jo varattu.

Poika Dognik Bulls Muturganchik. Pentueen suurin ja rohkein poika. Väri: punainen punainen nenä.

Poika Dognik Bulls Viking. Voimakas, voimakas poika Väri: punainen punainen nenä

Poika Dognik Bulls Komanchi. Pieni, erittäin aktiivinen, hallitseva poika. Väri: punainen punainen nenä.

Tyttö Dognik Bulls Adalinda. Kerma tyttö. Vahva, erinomainen anatomia, ulkoisesti samanlainen kuin isänsä. Tämän pentueen paras pit bull pentu. Myydään paljon kalliimmin kuin muut. Vain American Pit Bull Terrier -rodun ystäville. Vain niille, jotka työskentelevät tämän koiran kanssa: urheilukilpailut, näyttelyt, koiranjalostus.

Tyttö Dognik Bulls Sassenach. Pieni, suloinen tyttö. Ulkoisesti enemmän isän linjassa. Väri: punainen punainen nenä.

Tyttö Dognik Bulls Charlotte. Rauhallinen, itsevarma tyttö. Ulkoisesti kopio hänen äidistään, vain suurempi. Väri: punainen nenä ja suklaa naamio kuonossa.

Pentujen isä: tuotu Amerikasta. Urheilutarha «Real Deal Chocolates». Lempinimi sukutaulun mukaan — Millers Wild Storm eli Castle. Hänen äitinsä on ADBA- ja UKC-mestari. Yhdysvaltain suurmestari painonvetovoimakilpailussa (yli 300 pistettä!). Yhdysvaltain pitbullterrieri mestari. Isä on tittelin ADBA, painonveto, pit bull urheilu Yhdysvalloissa. Pentujen isän tittelit: 2 kertaa Ukrainan juniorivalio, Ukrainan juniorivoittaja, 4 kertaa paras juniori yksirotuisessa pitbullshowssa Ukrainassa ja Venäjällä, Venäjän juniorivalioehdokas, junioriliittovalioehdokas, Venäjän valioehdokas vuonna työskentelyominaisuudet, Junior Club Champion («Brave Fighter», Moskova, Venäjä), ehdokas Ukrainan muotovalioiksi, ehdokas kauneuden kansainväliseksi mestariksi, Ukrainan muotovalio, 7 kertaa rotunsa paras uros, 6 kertaa rotunsa paras, rodun muotovalio Amerikkalainen pitbullterrieri, moninkertainen koiranvetäjähyppykilpailujen voittaja, usean koiranvetäjän juoksija, seinäkiipeilyn voittaja, hengailun voittaja, ilmaishypyn voittaja!

Pentujen äiti: tuotu Venäjältä. Työskentely lastentarha «Asadulla». Lempinimi sukutaulun mukaan — Dognik Bulls Indiana. Tällaisten legendaaristen koirien tyttärentytär: Ignatiev’s Black Boy POR (nimi tarkoittaa, että tämä uros on tuottanut suuren määrän Champions), Red Yankee’s Lutiy (kahdesti voittaja), KBR knl’s Mufaso (kertavoittaja). Indianassa on erinomainen kokoelma American Red Alert -verilinjoja. Myös hänen sukutauluinsa lisättiin toinen Amerikasta tuotu uros — SPK:n Pinochet otsikolla «POR».

Vanhemman esittely:

Jos haluat ostaa Helsinki Pit Bull -pennun, ota yhteyttä kenneliin:

Instagram «osta Helsingin pitbull-pentu» — dognikbulls

Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166

Toimitus on maailmanlaajuisesti. Otamme sen henkilökohtaisesti kädestä käteen