Osta pitbull-pentu Suomesta


Upeita uutisia pitbullterrierikennelissämme “DOGNIK BULLS”! Amerikkalaisen pitbullterrierin pennut vanhemmilta: Dognik Bulls Victor x Dognik Bulls Cutiepie.
Astutus tapahtui huhtikuussa 2024, pentujen syntyminen on kesäkuun puolivälissä 2024. Kaikki pennut ovat suklaata punakukan värillä ja punaisen punakukan värillä. Pennut ovat jalostuslinjan OFRN (Amerikka) ja Red Alert (Amerikka) edustajia. Kaikilla Pitbull-pennuilla on ADBA-sukutaulu (arvostetuin ja kansainvälisesti tunnustettu amerikkalaisen pitbullterrierien sukutaulu). Lisäksi kaikki pit bull-pennut madotetaan, rokotetaan, rekisteröidyllä mikrosirulla, myyntisopimuksella, kennelin bonusmuistutuksella. Eläinlääkäri tutkii kaikki Valko-Venäjän DOGNIK BULLS -kennelin pitbull-pennut ennen lähtöä uusiin koteihinsa.
Pentujen äiti: Dognik Bulls Cutiepie. Näyttelyiden voittaja. Säännöllinen osallistuja koulutus- ja suojakoulutukseen liittyviin seminaareihin ja koulutuksiin. Näyttää olevansa sitkeä, itsevarma ja itsevarma koira. Pitää täydellisen otteen, ei koskaan heitä auttajaa, pitää otteensa. Samalla hän on erittäin kiltti perheessä ja tulee toimeen kaikkien kennelin ihmisten ja koirien kanssa. Hän on tutkittu eikä hänellä ole rodun geneettisiä sairauksia (ataksia, verkkokalvon surkastuminen, hyperurikosuria). Hän kävi myös eläinlääkärin tarkastuksessa ennen jalostusta ja testejä. Täysin terve. Loppujen lopuksi vain terve koira, joka kävelee paljon, harjoittelee paljon ja syö hyvin, tuottaa terveitä jälkeläisiä. OFRN pit bull -verilinja.
Pentujen isä: Dognik Bulls Victor. Näyttelyiden voittaja. Yksi ystävällisimmistä uroksista pit bull kennelissämme. Hän on lasten, ihmisten ja koirien ystävä. Hänellä on todella ihanteellinen konfliktiton luonne. Häntä kasvatetaan melko usein kennelissämme, sillä hän välittää luonteensa pennuille. Hänellä on myös iso ja kaunis pää, täysin amerikkalaisen pitbullterrierirodun standardin mukainen. Ja hän välittää tämän kauniin pään myös lapsilleen. Eläinlääkärin tarkastama. Eikä hänellä myöskään ole geneettisiä sairauksia (ataksia, hyperurikosuria, verkkokalvon atrofia). Pit bull -verilinja: OFRN ja Red Alert.
Miksi on niin tärkeää seuloa koiria tiettyjen sairauksien varalta? Kaikilla koiraroduilla on oma lista geenivirheistä johtuvista sairauksista. Vain parhaat kasvattajat tekevät nämä testit. Tämä auttaa poistamaan tulevien pentujen sairauden riskin. Tämä tarkoittaa, että ostat varmasti terveen amerikkalaisen pitbullterrieripennun DOGNIK BULLS -kennelistä.
Myöskään kennelissä olevilla amerikkalaisilla pitbullterriereillämme ei ole allergioita eikä sydän- tai nivelongelmia. Seuraamme tarkasti pitbullien terveyttä ja psyykettä. Meille on tärkeää saada paitsi kauniita, terveitä ja intohimoisia pitbulleja. Mutta myös henkisesti vakaa. Jotta he voivat asua kaupungissa, asunnossa, perheessä.
Tämän astutuksen pennun hinta on 2000 euroa tai 2200 dollaria. Tällä hetkellä on mahdollista varata neljäs vaihtoehto miehille ja kolmas vaihtoehto naisille. Tämä on todella loistava tilaisuus ostaa puhdasrotuisen pitbull-pentujen lisäksi myös amerikkalaisten OFRN- ja Red Alert pitbullien puhtaan linjan edustaja.
Ota yhteyttä pitbull-pennun ostamiseksi Suomesta:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Osta pit bull pentu Suomesta, pit bull kennel Suomesta, OFRN pit bull pennut ostaa, Red Alert pit bull pennut osta, Dognik Bulls Victor, Dognik Bulls Cutiepie