Osta pitbull-pentu urheiluun

Osta pitbull-pentu urheiluun
Urheilullisten amerikkalaisten pitbullterrierien kennel Dognik Bulls tarjoaa kaksi pentua myyntiin!
Mating Miller’s Wild Storm eli Castle (tuonti Yhdysvalloista) x Dognik Bulls Indiana (Dagestanin tuonti).
Myydään 1 punanukkainen uros ja 1 punanukkanaaras. Syntynyt 22.10.2022. Täysi paketti puhdasrotuisen pitbullille: eurooppalainen eläinlääkäripassi kahdella rokotuksella ja raivotautirokotuksella, mikrosiru, joka on rekisteröity Euroopan lemmikkieläintietokantaan, ADBA-sukutaulu, muistio ensimmäisestä vuodesta elämän pitbull-pennun hoitamisesta ja kasvattamisesta.
Kuva ja video tytöstä, joka on myynnissä. Sukutaulun lempinimi: Dognik Bulls Charlotte. Hinta 1500 euroa. Charlotte on itsepäinen, jolla on hyvä ote, täysin peloton, seikkailee uusissa paikoissa. Kasvaa aikuisena noin 19 kg.Kuva myynnissä olevasta pojasta. Sukutaulun lempinimi: Dognik Bulls Komanchi. Hinta 1500 euroa. Comanche on pieni poika. Hän pelaa hyvin, hänellä on selvä saalisvaisto, tulee toimeen ihmisten ja lasten kanssa. Aikuisen paino on noin 20-21 kg.


Dognik Bulls -kissala tarjoaa tukea ja tukea jokaisen valmistuneen elämän ajan. Voit tulla henkilökohtaisesti hakemaan pentua. Tai järjestämme automaattisen toimituksen tai lentotoimituksen. Kennelimme koiria asuu 20 maassa ympäri maailmaa.
Pentueen isä on USA:sta tuotu uros (Real Deal Chocolates -urheilukennelistä). Mestari urheilussa ja näyttelyissä useissa maissa. Puhdas sukutaulun geneettisistä sairauksista.


Pentueen emo tuotiin Dagestanista (työssä toimivasta Asadullasta). Pieni, leikkisä koira. Erittäin ystävällinen kaikkien ihmisten kanssa. Sillä on vakaa hermosto.


Jos haluat ostaa pit bull-pennun urheiluun, ota yhteyttä:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls