Osta punanosepitbullterrieri pentu Suomesta


Myydään Rednose American pitbull terrieri pentu. Ihanteellinen amerikkalainen sukutaulu ADBA (American Dog Breeders Association). Hänen vanhempansa ovat tuontikoiria Amerikan yhdysvaltojen ja Brasilian parhaista kenneleistä. Isä toi Floridasta, Yhdysvalloista. Kennel urheileville amerikkalaisille pitbullterriereille rednose — «Real Deal Chocolates». Mestari urheilukilpailuissa useissa Euroopan maissa. Mestari näyttelyissä, erikoisnäyttelyiden voittaja, jonka arvostelevat kuuluisat maailman kuuluisat pitmen! Sillä ei ole rotuperäisiä sairauksia (henkilökohtaiset todistukset eurooppalaisista laboratorioista).
Äiti tuotiin Dusheik-Hoffin lastentarhasta. Etelä-Brasilia. Puhtaiden OFRN-jalostuslinjojen edustaja. Mestari. Uskomaton koira, joka syntyi monien kauniiden amerikanpunanoosipitbullterrierien isänä. Hänen lapsensa ovat mestareita urheilussa ja näyttelyissä kaikkialla Euroopassa.
Rednose American Pitbull Terrier -pennun luonne: tämä on tyttö, jolla on rento luonne, helppo hallita ja kouluttaa. Hän on jo opettanut tottelevaisuuden peruskäskyt. Tykkää kävellä. Hyvin suuntautunut tottelemaan ihmisiä. Ystävällinen ihmisten ja lasten kanssa. Ammattimaisesti kasvatettu kennelissämme amerikkalaisten pitbullterrierien rednose Finland “DOGNIK BULLS”.
4 kertaa madotettu, täysin rokotettu, rekisteröity mikrosiru, eurooppalainen eläinlääkäripassi, ADBA-sukutaulu. Valmiina muuttamaan uuteen perheeseen. Hinta 2000 euroa.
Huomio! Taimitarha tarjoaa ammattitaitoista neuvontaa amerikkalaisen pitbullterrieripennun ravitsemuksesta, kasvattamisesta ja kasvattamisesta.
Ostaaksesi Rednose American Pitbull Terrier pennun Suomesta, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Osta rednose pitbull terrieri pentu Suomi, pitbull terrieri Suomi