Osta sininen kolmivärinen American Bully


Amerikkalaiset bully pennut sinisenä kolmivärisenä maahantuotulta vanhempaparilta: Dognik Bulls Lilibet x Chaw Li Iva San Attilus. Pentujen syntymä on kesäkuussa 2024.
Amerikkalaisesta kiusaajakennelistämme “Dognik Bulls” voit ostaa sinisen kolmivärisen pennun. Amerikkalaiset kiusaajat astutettiin huhtikuussa 2024. Pennut syntyvät kesäkuun puolivälissä 2024. Kyseessä on ulkona astutus. Pennut syntyvät kennelimme «Dognik Bulls». Parittelu tehtiin kuitenkin uroksen kanssa, joka ei kuulu kennelimme.


Pentujen emo tuotiin Venäjältä. Sukutaulun lempinimi: Dognik Bulls Lilibet. Geneettisesti testattu, terve.
Pentujen isä tuotiin Venäjältä. Sukutaulun lempinimi: Chaw Li Iva San Attilus. Testattu olevan vapaa amerikkalaisille kiusaajille yleisistä sairauksista. Latvian mestari, Bully Show 2023 -voittaja, Valko-Venäjän suurvalio. Sillä on erinomainen luonne. Olen henkilökohtaisesti havainnut hänen käyttäytymistään tavallisissa ja epätavallisissa tilanteissa. Reaktio vieraisiin ihmisiin, suureen joukkoon erilaisia ​​koiria. Uroksilla on erinomainen ystävällinen luonne ja vakaa hermojärjestelmä. Täydentää täydellisesti puhdasrotuisten amerikankiusaajien jalostusta koirakennelissämme.
Kaikki pennut lähtevät päiväkodista kolmesti madotettuina, rokotettuina, eurooppalaisella eläinlääkäripassilla ja ABKC-sukutaululla. Lisäksi jokainen Dognik Bulls -kennelin American Bully -pennun omistaja saa pentumuistion. Siinä kuvataan, kuinka pentu tarkalleen kasvoi ja kehittyi, kuinka sitä kasvatetaan oikein, ruokitaan, koulutetaan ja niin edelleen. Muistiossa kerrotaan, mihin kiinnittää huomiota American Bully -pentua kehitettäessä, kuinka kasvattaa koira, jolla on terveet nivelet, sydän ja hengityselimet.
Kaikki American Bully -pennut käyvät läpi varhaisen sosialisoinnin: kommunikointi kennelin muiden koirien kanssa, kommunikointi eri-ikäisten lasten kanssa, hihnan ja kauluksen käyttökoulutus. Totuttelu kynsien leikkaamiseen, korvien puhdistamiseen ja niin edelleen.
Mikä on American Bully -rodun etu?
1. Amerikkalaiset kiusaajat eivät ole eläintarhassa aggressiivinen rotu. Kiusaajat ovat ystäviä muiden koirien, kissojen ja marsujen kanssa. American Bullies ovat mahtavia kaikkien ihmisten kanssa.
2. American Bulliesilla on lyhyet hiukset, eivätkä ne vaadi lisähoitoa tai leikkausta. Ne on kylvettävä tavallisella shampoolla 1-2 kuukauden välein. Tämä on iso plussa, toisin kuin pitkäkarvaiset koirat. American Bullyn turkki on lyhyt ja hajuton.
3. Erilaisia ​​värejä rodussa: sininen tricolor, sininen, lila tricolor, lila, suklaa, suklaa tricolor, merle, valkoinen, musta, punainen. Tästä astutuksesta odotamme American Bullyn pentuja sinisen tricolorin ja yksinkertaisen sinisen värisenä.

Amerikkalaisen kiusaajapennun hinta väreissä «blue tricolor» ja «blue» on 3000 euroa. Varausvakuus 500 euroa (sisältyy pennun kokonaishintaan). Odotamme sinisiä kolmivärisiä amerikkalaisia ​​kiusaajapentuja «tasku» ja «klassikko» tyypeissä.
Ostaaksesi koiranpennun, kirjoita meille päiväkotiin:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pennut syntyvät Latviassa. Toimitus kaikkialle Eurooppaan, Amerikkaan ja Kanadaan.

Terveisin Veronika Voitovska. Lääkäri. Asiantunteva koiranohjaaja. Näyttelyn tuomari. Eläinpsykologi.

Osta sininen American Bully, osta sininen kolmivärinen American Bully, American Bully lastentarha, American Bullies «Dognik Bulls».