Osta valkoinen pitbull Suomesta


Amerikkalaispitbullterrierikennelistämme “Dognik Bulls” voit ostaa valkoisen pitbull-pennun Suomesta.
Kennelimme pitbulleilla ei ole allergioita (ja tämä on erittäin tärkeää kaikille valkoisille koirille). Kaikilla Pitbullillamme on geenitestit, sydänseulonnat ja yleiset seulonnat. Jalostukseen käytetään vain terveitä amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä. Myös amerikkalaiset pitbullinterrieremme osallistuvat ja voittavat urheilukilpailuja ja näyttelyitä kaikkialla Euroopassa, Ukrainassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä.
Käytämme pääasiassa amerikkalaisia ​​jalostuslinjoja, joihin on lisätty vähän eurooppalaista ja venäläistä verta. Pitbull-linjamme: OFRN, Red Alert, Lonzo, Boudreaux, DDWW.
Meidän pitbullimme elävät pitkään, ne ovat pitkäikäinen linja.
Tältä valkoiset pitbull-pennut näyttävät kennelissämme:

Meillä syntyy Suomessa vuosittain 5-6 valkoista pitbull-pentua. Siksi sinun on varattava tämä ainutlaatuinen väri etukäteen. Jos haluat ostaa valkoisen pitbullin Suomesta, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kaikki Pitbull-pentumme käyvät läpi varhaisen sosialisoinnin kennelissä. Opetamme ne leikkimään muiden koirien kanssa ja kävelemään ulkona (lämpimänä vuodenaikana pennut alkavat kävellä kolmesta viikosta, kylmänä vuodenaikana neljästä viikosta). Opetamme häntä käyttämään hihnaa ja kaulusta, leikkaamaan kynnet ja puhdistamaan korvansa. Kaikki pentumme ovat sosiaalisesti lasten kanssa päivittäin. Saat erinomaisen, puhdasrotuisen, sosiaalisen, valkoisen pitbull-pennun.
Kaikki pennut on madotettu kolme kertaa, rokotettu, saavat eurooppalaisen eläinlääkäripassin, ADBA-sukutaulun ja rekisteröidyn mikrosirun. Valkoisen pitbull-pennun hinta kennelissämme riippuu pennun vanhemmista. Keskimäärin se on 1500-2000 euroa. Teemme astutuksia sekä taimitarhassa että ulkomailla. Ulkopuolelta tulleet pennut ovat kalliimpia. Samalla kasvatamme koiriamme huippupitbull-koiriksi ympäri maailmaa. Saat todella korkealaatuisen amerikkalaisen pitbullterrierin Dognik Bullsilta.
Esimerkkejä Dognik Bulls -kennelimme aikuisista pitbulleista:

Osta valkoinen pitbull Suomesta. Valkoiset pitbullit Suomessa