Osta valkoinen pitbull. Valkoisia pitbull-pentuja


Voit ostaa valkoisia pitbull-pentuja amerikkalaisesta pitbullterrierikennelistä “Dognik Bulls”!
Melko usein ostajat tulevat meille haluavat ostaa valkoisen tai erittäin vaalean pennun. Nyt näytän sinulle, mitä valkoisia ja vaalean kermanvärisiä pitbulleja maassamme syntyy. Meillä on yleensä 5-6 valkoista tai vaalean kermanväristä pitbull-pentua ympäri vuoden. Siksi suosittelen näiden pentujen varaamista etukäteen, ennen syntymää. Tuotamme jatkuvasti valkoisia/vaaleita Pitbull-pentuja joistakin koiristamme. Joiltakin harvemmin.
Esimerkiksi Miller’s Wild Storm eli Castle (tuodu Amerikasta) x Dognik Bulls Indiana (tuodu Dagestanista) parituksesta, meillä on pentueessa 2-4 pentua — aina valkoisia (vaalea kerma). Tässä on heidän esimerkkinsä:

Meillä oli myös kauniita valkoisia pitbulleja Dognik Bulls Godena x Miller’s Wild Storm eli linnasta. Tässä on upea tyttö nimeltä Dognik Bulls Snow White:

Jos haluat ostaa valkoisen pitbullin pennun, olet kiinnostunut valkoisista pitbulleista, kirjoita meille kenneliin:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Suunnittelemme tänä vuonna useita amerikkalaisten pitbullterrierien astutuksia, joissa syntyy varmasti valkoisia tai vaaleankermaisia ​​pitbull-pentuja. Kaikki pennut ovat yksinomaan tuontiverta. Päiväkotimme lähettää pennut uusiin koteihin rokotettuina, madotettuina, eurooppalaisella eläinpassilla, rekisteröidyllä mikrosirulla, ADBA-sukutaululla. Kaikilla White Pit Bull -jalostuslinjoillamme on eniten amerikkalaisia ​​verilinjoja. Valkoisten pitbull-pentujen hinta kennelissämme: 1500-2000 euroa. Hinta riippuu siitä, mille vanhemmille valkoiset pitbull-pentumme ovat syntyneet.
Jos tarvitset valkoisen pitbull-pennun toimitettuna kaupunkiin ja maahan, kirjoita. Dognik Bulls -kennelin valkoisia pitbull-pentuja asuu jo 25 maassa ympäri maailmaa!
Kaikki koiramme tutkitaan rotu- ja sydänsairauksien varalta. Yhdessä pennun kanssa saat neuvoja kennelistä koko valkoisen pitbullsi elinkaaren ajan.
Ystävällisin terveisin Dognik Bullsin taimitarhan johtaja — Veronika Voitovska. Asiantunteva koiranohjaaja, tuomari amerikkalaispitbullterrierinäyttelyissä, tuomari urheilukilpailuissa, lääkäri.

Osta valkoinen pitbull. Valkoisia pitbull-pentuja koirakennelista.