Paras pitbull kennel Dognik Bulls

Tervetuloa parhaaseen amerikkalaiseen pitbullterrierikenneliin «Dognik Bulls».

Kissalamme on yksi Euroopan unionin suurimmista. Virallisesti rekisteröity ADBA:ssa (American Dog Breeders Association). Olemme työskennelleet pitbullien parissa vuodesta 2011 lähtien.
Pitbullimme tuodaan Amerikasta, Brasiliasta, Bulgariasta, Venäjältä ja Dagestanista. Meillä on pitbulleja seuraavista verilinjoista: OFRN (Old Family Red Nose-USA), Red Alert (USA/Venäjä), DDWW (Ukraina), Jumbo (Jugoslavia). Monien vuosien jalostustyön jälkeen saimme oman jalostuslinjamme — Castlesline pitbullit.
Pitbullimme ovat terveitä, urheilullisia, sitkeitä, lihaksikkaita koiria, joilla on vakaa psyyke. Yksirotuisten ja kaikkien rotujen koiranäyttelyiden voittajat. Dognik Bulls -kennelin parhaat pitbullit voittaa myös urheilukilpailuja monissa maissa. Pitbullimme elävät lasten ja muiden eläinten kanssa. Kennelissämme pennut kommunikoivat 7 lapsen kanssa joka päivä! Myös pitbull-pentumme kommunikoivat kennelin aikuisten koirien kanssa. Kiinnitämme suurta huomiota kaikkien kennelin pitbull-pentujen sosialisointiin. Joten terveet, kauniit, erinomaisen psyyken omaavat pitbullit tulevat omistajille. Niin että otat pitbull-pentu, talutushihna käteen ja lähdet heti nauttimaan kävelystä.
Toimitamme pentuja kaikkialle EU:hun ja sen ulkopuolelle. Koska Dognik Bullsin pitbulleja asuu 22 maassa! Kennelin pennut ovat rokotettuja, kaikilla on eläinlääkärin eurooppapassi, mikrosiru, ADBA-sukutaulu. Eläinlääkäri tarkastaa kaikki pennut ennen lähtöä uusiin koteihin.
Olemme ehdottomasti paras pitbull kennel. Voit ottaa meihin turvallisesti yhteyttä pitbull-pennun ostoa koskien. Jatkossa neuvomme kaikkia pitbullidemme omistajia. Autamme viljelyssä, koulutuksessa, näyttelyissä, urheilussa.
Muutama kuva aikuisista koirista parhaasta pitbull kennelistä Dognik Bullsista:


Jos haluat ostaa pitbull-pennun, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166
Nyt meillä on myynnissä pitbull-pentuja:
Narttu Dognik Bulls Highway to Hell. 1500 euroa


Narttu Dognik Bulls Kiss. 1500 euroa


Naaras Dognik Bulls Millarka. 1500 euroa


Naaras Dognik Bulls Fabiana. 1500 euroa


Uros Dognik Bulls Red Hot Chili Pepper. 1500 euroa

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Koiratori pitbull