Parjenje pitbula

V vzrejni psarni Dognik Bulls je odprt za parjenje samec ameriškega pit bull terierja — Miller’s Wild Storm aka Castle.

Pripeljan iz psarne Real Deal Chocolates, ki se nahaja na Floridi v ZDA.

Trenutno je Castle star skoraj 7 let. Je zdravstveno testiran, genetsko testiran (popolnoma zdrav, vse NN testi). Športno testirano. Testirano za potomce. Približno 300 otrok Castle živi v 20 državah sveta.

Castle izraža naslednje lastnosti: srednje velikosti (samice 16-23 kg, samci 20-26 kg), zelo zagnan značaj, strast, neustrašnost, ljubezen do življenja, ljubezen do ljudi, športna strast, pritisk in vztrajnost. Castleovi otroci so bili pregledani in zdravi. Med njegovimi otroki: Top Dog Italije 2020 po UKC (Dognik Bulls Lanna Shi)! Zmagovalec razstave vseh pasem v Ukrajini — Dognik Bulls Rio Grande (Best in Show-1. mesto). Zmagovalec razreda mladičev na razstavi Monoseme v Moskvi (več kot 120 pitbullov) — Dognik Bulls Abronia. Zmagovalci tekmovanj v stražarstvu, IGP v Rusiji! Zmagovalci tekmovanja v mnogoboju pit bull-amstaff v Rusiji (prva mesta v vseh športnih disciplinah). Zmagovalci coursing in dirkalnih tekmovanj (tek za mehanskim zajcem).

Sam Miller’s Wild Storm je rojen iz šampiona ADBA in UKC, Miller’s Brown Sugar. Ta samica je zelo priznana v športu v Ameriki, na razstavah, velika prvakinja na tekmovanjih v vlečenju uteži v Ameriki. Castlov oče je Miller’s Eye of the Tiga. Naslovljen v oddajah ADBA, tekmovanjih pitbullov in vlečenju uteži. Uncle Castle je najbolj naslovljen pit bull terier na svetu — Fonvielle’s A&N Stuff of Legends pitbull.

Miller’s Wild Storm aka Castle ima ADBA in UKC rodovnik in je odprt za parjenje (pit bull parjenje). Zahteve za samice: polni rodovnik (športni ali delovni predniki). Dosežki na športnih tekmovanjih ali na razstavah na visoki ravni. Cena pletenja je 3000 eur. Grad se nahaja v Rigi v Latviji. Zamrznjeno spermo je mogoče poslati po vsem svetu. Cena pletenja je 3000 eur. Castle nosi kri najstarejše vzrejne linije ameriških pit bull terierjev — Old Family Red Nose. Nazivi na razstavah: 2x mladinski prvak Ukrajine, mladinski zmagovalec Ukrajine, 4x najboljši mladinec na Monobreed Pit Bullshow v Ukrajini in Rusiji, kandidat za mladinskega prvaka Rusije, kandidat za mladinskega prvaka federacije, kandidat za ruskega prvaka v delovnih kvalitetah, mladinski klub Šampion (»Brave Fighter, Moskva, Rusija), kandidat za prvaka Ukrajine, kandidat za mednarodnega prvaka v lepoti, prvak Ukrajine, 7x najboljši samec, 6x najboljši predstavnik pasme, prvak pasme. Športni dosežki: Springpole — 1. mesto, visenje na prijemu — 3. mesto med 50 pit buli, skok brez opore — 3. mesto med 50 pit buli, dog-puller tek: dvakrat 1. mesto, 1-krat 3. mesto, dog-puller skoki: dvakrat 1. mesto, enkrat 5. mesto.

Slike Miller’s Wild Storm aka Castle


Video iz filma Miller’s Wild Storm aka Castle


Fotografije Millerjevega Wild Storm aka Castle otrok:


Sorodniki:

Miller’s Brown Sugar pitbull


Miller’s Eye of the Tiga


Fonvielle’s A&N Stuff of Legends


Pogovorite se o pogojih za parjenje pit bulla:

Elektronski naslov: dognikb@gmail.com

Instagram — dognikbulls