Pasja uta


Psi in mladički pasme ameriški pitbull terier, ameriški bully. Naš vrtec deluje od leta 2011. Psarna je registrirana v sistemu ADBA pri ameriških pitbull terierjih. Psarna je ABKC registrirana pri American Bullies.
Najprej vam bom pokazal naše idealne pse. In ko se boste zaljubili vanje, vam bom povedal več o vrtcu.
Ameriški pitbull terierji so lepi, mišičasti, s popolno anatomijo:

American Bullies: Pocket, Standard in Classic. Močan, zdrav, prijazen:

Kaj počnemo v pesjaku? Vse se je začelo z ljubeznijo do psov. Začeli smo obiskovati poligon, pasje razstave in športne dogodke. Čez čas sva se z možem odločila, da odpremo svojo psarno. Skrbno smo izbrali bodoče pse za našo psarno. Naše glavne pse smo pripeljali iz Amerike, nato iz Evrope in Rusije. Po dolgoletni vzreji pasemskih psov smo v psarni oblikovali lastno populacijo psov. Vsi naši ameriški pitbull terierji in ameriški bulliji so odlični psi za družine in za življenje z otroki. Naši psi zmagujejo v športih in na razstavah. Imajo tudi resnično ekskluzivne rodovnike iz tistih starih časov. Časi, ko so psi svoje naloge opravljali brezhibno, so bili vzdržljivi in ​​zelo zdravi.
Če iščete psarno in želite kupiti kužka, nas kontaktirajte. Povedali vam bomo o razlikah med ameriškimi pit bull terierji in ameriškimi nasilniki. Nazorno vam bomo pokazali, kako izgledajo, pokazali vam bomo na stotine video posnetkov in fotografij. Poskrbeli vam bomo za popolno svetovanje, da se boste lažje odločili, kakšnega psa želite kupiti.
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Če se še niste odločili za pasmo psov, predlagam, da spremljate našo psarno na Instagramu. Spremljali boste naše pse, uživali v naših uspehih in imeli osebno mnenje o pitbullih in bullijih iz psarne Dognik Bulls.

Pasja uta. Psarna American Bully. Psarna ameriških pitbull terierjev