Pentu tai koira pilaa asioita. Kuinka käsitellä tätä?


Hei, nimeni on Veronika Voitovska. Olen lääkäri, koiranhoitaja ja eläinpsykologi. Hän on myös vakavien koirarotujen kennelin ”DOGNIK BULLS” (amerikkalaiset pitbullterrierit ja amerikkalaiset kiusaajat) omistaja. Olen ollut kynologiassa kaksi vuosikymmentä. Minulla on 15 omaa henkilökohtaista koiraani. 10 pitbullterrieriä ja 5 amerikkalaista kiusaajaa. Sekä oma koirankasvatus ja pennut. Neuvon monia koiranomistajia päivittäin. Kokemukseni ansiosta autan myös sinua.
Onko sinulla minkä tahansa rodun pentu (pitbullterrieri, paimen, shih tzu, villakoira, labradori jne.) ja se on ilkikurinen ja pilaa asioita? Tämä on hyvä. Autan sinua ymmärtämään koiraasi paremmin ja pääsemään eroon kodin ilkivallan ongelmista.
Yleisiä syitä siihen, miksi pennut ja koirat pilaavat asioita kotona, pureskelevat seiniä ja varastavat sukkia:
1. Pentu tai koirat eivät ole älyllisesti kuormitettuja. Eli aivoille on vähän työtä. Tämä voidaan korjata lisäämällä oikea henkinen haaste.
2. Pennulla tai koiralla ei ole hermoston tasapainoa kiihtymisen ja eston välillä. Yksinkertaisesti sanottuna koira ei pysty pysähtymään ajoissa toiminnan jälkeen.
3. Pentu tai koira ei osaa hallita tunteitaan ärsykkeiden läsnä ollessa. Ärsyttäjiä ovat muut koirat, kissat, ilotulitus ja sähinkäiset, kävelylle valmistautuminen, tutut ja tuntemattomat ihmiset ja paljon muuta.
4. Koira voi myös yksinkertaisesti olla tylsistynyt. Ja hän alkaa viihdyttää itseään. Leikkii kaikella mitä näkee. Loppujen lopuksi muistamme, että pienelle koiranpennulle mikä tahansa esine on lelu. Ja kun pentu leikkii pallolla, sinä, omistaja, et ole kiinnostunut tästä pelistä. Ja kun koira ottaa sukan ja juoksee sen kanssa, sinä juokset sen perässä. Koiran päässä syntyy yhteyksien ketju: leikin sukan kanssa — omistaja on vuorovaikutuksessa kanssani — se on hauskaa — minun täytyy tehdä tämä useammin.
5. Lisäksi jotkut pennut ja koirat vahingoittavat vakavasti huonekaluja, sohvia, seiniä ja tuoleja. Ja jotkut jopa nielevät vaahtomuovin paloja sohvalta ja aiheuttavat siten vatsasairauksia (vatsan tai suoliston tukkeumat ja hätätoimenpiteet).
6. Myös koira tai pentu voi pelätä jäävänsä yksin, joten hän pilaa asunnon tai talon tavarat. Esimerkiksi jos hänet opetetaan väärin jäämään yksin lapsesta asti. Tai pentu/koira on vaikuttanut muuttoon tai omistajan vaihtoon.
Kuinka ratkaista ongelma, kun pentu tai aikuinen koira pureskelee kaiken ja tuhoaa asunnon? Ilmoittaudu konsultaatioon kanssani. Autan sinua ymmärtämään syyn, miksi koirasi pureskelee kaikki asunnon tavarat. Autan sinua myös tämän ongelman ratkaisemisessa.
Keskustellaan kuinka käsitellä huonoa käytöstä kotona ja kadulla.
Sisäänpääsy:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
30 minuutin konsultoinnin hinta = 50 euroa. Voin neuvotella venäjäksi, englanniksi, ukrainaksi, espanjaksi.

Pentu pureskelee kaiken, miten sen kanssa tulee toimeen, koira pilaa asioita, miten käsitellä sitä, pentu syö sohvan, miten käsitellä sitä, pentu syö seinät, miten se lopetetaan, neuvonta koiranpennun kasvatuksesta, pentu pilaa asioita, miten käsitellä sitä