Personaj american bully

Personaj american bully
Bun venit pe pagina canisa American Bully Dognik Bulls.
Principalele trăsături de caracter ale American Bully, care au fost crescute de zeci de ani: prietenie cu oamenii și animalele de companie, mare dragoste și afecțiune pentru familia lor, caracter neconflictual, lipsa de furie și agresivitate.


Sunt toți bătăușii americani prietenoși cu oamenii? În cea mai mare parte, toți reprezentanții rasei sunt foarte buni cu oamenii. Această rasă a fost crescută după acest principiu, prin urmare această calitate a caracterului este bine fixată la American Bully. Deși în unele țări, de exemplu în America, bătăușul american XL este învățat să protejeze și să protejeze proprietarul, neîncrederea în ceilalți, dar aceasta este alegerea proprietarului fiecărui câine. În calitate de proprietar de canisa American Bully, nu văd rostul să am o rasă care este bună cu oamenii și apoi să o antrenez pentru a nu fi atât de bună cu oamenii. Este mai bine să cumpărați imediat un câine de rasă de serviciu.
Este adevărat că taurii americani nu se luptă cu alte animale? De regulă, femelele bătăușe sunt mai calme, mai pașnice și mai prietenoase. Și bărbații, dar să nu uităm că un mascul este mascul. Îi pasă în continuare de familia lui, de teritoriul său și este mai exigent cu alte animale. Acest lucru nu depinde de rasă, această calitate este inerentă masculilor în principiu. Orice bărbați cu instincte bine dezvoltate. Dacă doriți să cumpărați un cățeluș American Bully bun, este mai bine să luați în considerare o femelă. Opțiunea ca acest câine să fie cât mai prietenos cu toată lumea este mai mult decât dacă cumpărați un bătăuș american de sex masculin.
-Bătăușii americani își iubesc foarte mult familia. Acesta este un fapt dovedit. Canisa noastră Dognik Bulls are un număr foarte mare de bătăuși și vă garantez că sunt câini de familie excelenți.
— Natura neconflictuală a American Bully. Bătăușii au fost crescuți pentru a fi câini de companie puternici și arătatori, dar cu o dispoziție afectuoasă. Ei evită într-adevăr conflictele pe cât posibil și nu reacționează la provocările altor câini. De asemenea, ei nu încearcă să domine în familiile lor, dar înțeleg perfect locul lor în familie. Ca un animal de companie iubit.
— Bully americani au fost crescuți pentru a nu fi vicioși sau agresivi. Această trăsătură poate fi întâlnită la unii câini individuali, dar, în general, rasa se caracterizează prin absența agresiunii și a zooagresiunii.
Dacă doriți să obțineți sfaturi despre rasa American Bully, aflați mai multe despre caracterul American Bully sau cumpărați un cățeluș American Bully, scrieți la:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls