Pit bull kennel Budapest

Üdvözlöm Önt a Budapesti Amerikai Pit Bull Terrier Kennel — «Dognik Bulls» (regisztráció ADBA — American Dog Breeders Association) honlapján.

Budapesti pitbull kennelünk 2011 óta foglalkozik kiváló minőségű amerikai pitbull terrier állomány tenyésztésével, modern vérvonalak — Jumbo, ddvv, OFRN, Red Alert — felhasználásával.

A Dognik Bulls Budapest pitbullok erős, sportos, egészséges munkaterrierek. Kennelünkben minden alom kölyökkutya gondosan megtervezett, és igazi pitbullok rendkívüli populációját tartalmazza. Budapesti American Pit Bull Terrier Kennelünkben egy pitbull kölyökkutya vásárolható (Budapest), az átlagár 1000-2000 euró.

Minden évben többféle szukát tenyésztünk, megtartva fővonalunkat és saját tenyészvonalunkat, a Castlesline-t. A vonal alapítója az Amerikából importált férfi Millers Wild Storm aka Castle. Egy kiváló floridai sportkenneltől (Real Deal Chocolates) vásárolták, és Európa legnagyobb amerikai pitbull terrier apja lett. Gyermekei erősek, izmosak, stabil psziché, nagyon vakmerőek, kiváló étel- és játékmotivációjúak. Azonban kedvesek a családjukhoz, és szociálisan teljesen biztonságos kutyák. Kiváló minőségű génkészlettel, exkluzív törzskönyvvel együtt egy igazi és igazán megbízható barátot kap a budapesti pitbull kennelből.

Ahhoz, hogy megbeszéljük a budapesti pitbull kennel kiskutya vásárlásának lehetőségét, hogy eldöntsük, melyik fajta kölyökkutya illik családjához és életmódjához, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi módszerekkel

Instagram pitbull kennel Budapestdognikbulls

Email amerikai pitbull terrier kennel Budapestdognikb@gmail.com

Fotók néhány kutyáról a «Dognik Bulls», amerikai Pit Bull Terrier Budapestről: