Pit bull weight pulling Hrvatska

Povlačenje utega je vrsta sportskog natjecanja u kojem psi vuku veliki teret na malu udaljenost. Obično je udaljenost 5 metara. Psi pokazuju svoju snagu, izdržljivost, zdravlje. Natjecati se smiju samo zdravi psi stariji od 1 godine.

Najviše od svih sudionika natjecanja u povlačenju utega su pit bullovi. Pit bull i povlačenje utega je nešto snažno, snažno i spektakularno. Pit bullovi pokazuju najviše šanse u natjecanjima u povlačenju utega. Omjer težine pit bula i veličine tereta doseže više od 100 puta.

Američki pit bul terijer je nevjerojatna pasmina pasa. Oni su sposobni za ono što je svaki drugi pas. Ali u isto vrijeme njihovo zdravlje je puno bolje. Njihov kontakt s vlasnikom puno je jači. U Hrvatskoj se svake godine održavaju natjecanja u povlačenju utega. Maturanti uzgajivačnice američkih pit bull terijera «Dognik Bulls» Hrvatska stalno sudjeluju i pobjeđuju, osvajaju nagrade. Na fotografiji vidite pit bullove u povlačenju utega u Hrvatskoj. Na fotografiji samo psi iz uzgajivačnice Dognik Bulls.

Ako želite ozbiljno opteretiti svog pit bulla, prvo ga neka veterinar u potpunosti pregleda. Obratite posebnu pozornost na mišićno-koštani sustav i kardiovaskularni sustav vašeg pit bulla.

Ako tražite gdje kupiti štene pit bulla u Hrvatskoj, planirate da se Vaš pit bull u budućnosti bavi povlačenjem utega (pit bull weight pulling Hrvatska), tada se obratite našoj uzgajivačnici. Pomoći ćemo vam odabrati najbolje štene za uzgoj budućeg prvaka u povlačenju utega.

Instagram uzgajivačnica weight pulling pit bull Croatia— dognikbulls

Email- dognikb@gmail.com