Pit bull weight pulling Slovenija

Pit bull weight pulling Slovenija

Vleka uteži je vrsta športnega tekmovanja, pri katerem psi vlečejo velik tovor na kratko razdaljo. Običajno je razdalja 5 metrov. Psi pokažejo svojo moč, vzdržljivost, zdravje. Tekmujejo lahko samo zdravi psi, starejši od 1 leta.

Med udeleženci tekmovanj v vlečenju uteži so predvsem pitbulli. Pit bull in vlečenje uteži je nekaj močnega, močnega in spektakularnega. Pitbulli kažejo največje možnosti na tekmovanjih v vlečenju uteži. Razmerje med težo pitbula in velikostjo tovora doseže več kot 100-krat.

Ameriški pit bull terier je neverjetna pasma psov. Sposobni so tega, kar je vsak drug pes. A hkrati je njihovo zdravje veliko boljše. Njihov stik z lastnikom je veliko močnejši.

V Sloveniji vsako leto potekajo tekmovanja v vlečenju uteži. Diplomanti psarne ameriških pit bull terierjev «Dognik Bulls» Slovenija nenehno sodelujejo in zmagujejo, osvajajo nagrade.

Na fotografiji vidite pitbulle v vleki uteži v Sloveniji. Na sliki samo psi iz psarne Dognik Bulls.

Če želite svojega pitbula resno obtežiti, ga najprej v celoti pregleda veterinar. Posebno pozornost posvetite mišično-skeletnemu sistemu in srčno-žilnemu sistemu vašega pitbulla.

Če iščete kje kupiti mladiča pit bull v Sloveniji, če načrtujete, da se bo vaš pit bull v prihodnosti ukvarjal s vlečenjem uteži (pit bull weight pulling Slovenija), potem kontaktirajte našo psarno.

Pomagali vam bomo izbrati najboljšega kužka za vzgojo bodočega prvaka v vlečenju uteži.

Instagram psarna weight pulling pit bull Slovenija— dognikbulls

Elektronski naslov — dognikb@gmail.com