Питбул bazar


Продавам разкошно червено мъжко кученце американски питбул териер. Възраст — 4 месеца. Роден в регистриран развъдник “Dognik Bulls” (ADBA регистрация, работим с питбули от 2011 г.).
Отлично родословие, кръв на Америка и Дагестан. Нашето кученце е братовчед на най-титулувания питбул териер в света — A and N Fonvielle Staffof Legends! (Роден и живял в Съединените американски щати).
Името на базара за кученца питбул според родословието: Dognik Bulls Wiskonsin. Кученцето питбул е напълно ваксинирано, третирано няколко пъти за хелминти, има микрочип, европейски ветеринарен паспорт, родословие ADBA. Родословието на ADBA в света на питбула е като Mercedes на всички коли. Това е показател за качество, надеждност и надеждност.


Кученцето Уисконсин е добре социализирано: обича да се разхожда и да играе, приятелства с хора, деца и кучета. Вече напълно готов за преместване в нов дом. Между другото, ако живеете в друга страна, ние ще ви помогнем да доведете вашето кученце питбул при вас. В крайна сметка питбулите от развъдника Dognik Bulls живеят в 25 страни по света. Ние винаги общуваме със собствениците на нашия базар за питбули дори след продажба на кученца. Ние помагаме, съветваме и сме приятели.
Родители на базара на кученцата питбул:


Баща: Millers Wild Storm Castle. Донесен от Америка. Шампион в изложби и спортни състезания в няколко европейски страни и страни от ОНД. Няма породни генетични заболявания (лични удостоверения). Има над 300 деца питбул по целия свят. Много известен питбул по целия свят. Идеален производител. Отличен питбул за спорт и киноложки изложби. Много активен, страстен, мотивиран. Обича всички хора и деца.
Майка: Dognik Bulls Indiana. Малък красив питбул. Кръвни линии — Red Alert (Америка). Донесен от Дагестан. Няма породни генетични заболявания (лични удостоверения). Активен, любезен към хората и децата.
Цената на питбула Dognik Bulls Wiskonsin е 1500 евро. За да закупите този пазарски питбул, пишете ни. Не забравяйте да ни разкажете за себе си в първото си съобщение:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Базарският разсадник за питбули „Dognik Bulls” винаги има кученца за продажба. Ако търсите питбул момче или питбул момиче от всякакъв цвят, не се колебайте да ни пишете. Ние ще продадем най-идеалния американски питбул териер за вас, базиран на цвят и характер.
С уважение, собственикът на развъдника за питбули — Вероника Войтовска.

Питбул bazar