Pitbul gri, pitbul albastru cumpără un cățel

Pitbul gri, pitbul albastru cumpără un cățel
Vă vom ajuta să cumpărați un cățeluș pit bull gri/albastru.
Culoarea gri sau „albastru” a American Pit Bull Terrier este diluată (slăbită) de culoarea neagră. Astfel de pit bull terrieri sunt într-adevăr născuți în unele așternuturi. Dar este dificil pentru un viitor proprietar să găsească o astfel de rasă pură, fără un amestec de un American Staffordshire Terrier sau un American Bully.
Dacă sunteți gata să cumpărați un cățeluș pit bull gri/pitbul albastru, canisa noastră Dognik Bulls vă poate ajuta.
Prețul unui cățeluș de pit bull gri începe de la 1500 de euro în sus. Pentru acești bani, cumperi un pitbull sănătos, puternic, de rasă albastru/gri. Cu un pedigree complet care poate fi urmărit de secole. Cu examinări de la părinți.
Un exemplu de pitbul adult gri/albastru.
Pitbul gri numit Hedgehog, canisa Dognik Bulls (creștere de lucru de pit bull terrier american, pedigree pe deplin de încredere):


Caracterul unui pit bull gri/pitbul albastru nu este diferit de alți pit bull terrieri colorați. Sunt aceiași câini activi, de jocuri de noroc, care își iubesc familia.
Fii pregătit să aștepți pitbull-ul tău gri. Nu se nasc în fiecare pui. Va trebui să decizi dacă vrei un băiat sau o fată, spune-ne despre tine și despre planurile tale cu un câine. Faceți un depozit pentru un cățel și așteptați un cățel potrivit. Dacă nu avem un cățeluș de pit bull gri, vă vom oferi un cățeluș gri de la prietenii noștri de la alte canisa.
Lăsați-vă cererile pentru un cățeluș pit bull gri/albastru aici:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls