Добре дошли в сайта на развъдник за питбули “Dognik Bulls” България. Нашият развъдник за питбули работи с чистокръвни питбули от 2011г.


Докарахме топ питбули от цял ​​свят — от Америка (световноизвестният развъдник за спортни питбултериери Real Deal Chocolates, Флорида), от Бразилия (развъдник Hoff’s Dusheik), от Русия (развъдниците Asadulla и Brave Fighter), от България (работещ развъдник за питбули Zorba). Ние правим развъждане по целия свят с мъжки от най-висок клас! Победители в най-престижните изложения на ADBA в Европа, с шампиони в спорта и изложби. Питбулите от “Dognik Bulls” се отглеждат в Латвия, Полша и Чехия!
Нашите лични питбули от развъдник Dognik Bulls редовно печелят най-известното шоу за питбули. Всяка година там се събират 100-150 питбултериери. Само си представете какво означава да спечелиш такова голямо шоу и да станеш най-добро куче в шоуто! И питбулите от нашия развъдник редовно печелят.
Нашите питбули могат да скачат 6 метра на дължина, 4 метра на височина и т.н.! Здрави, атлетични, адекватни питбули — в Догник Булс.
Всички наши кучета са регистрирани в най-добрата и надеждна организация за американски питбул териери — ADBA (American Dog Breeders Association). Родословието на ADBA потвърждава чистокръвен питбул. Не може да се вярва на други родословия, издадени от други организации.
Ето как изглеждат възрастните питбули от разсадник Догник Булс в България:

В момента в развъдник за питбули Догник Булс в България има кученца за продажба. От чифтосването на Champion Miller’s Wild Storm aka Castle (донесен от Америка) и Dognik Bulls Indiana (донесен от Дагестан). Налични 4 кученца (1 момиче и 3 момчета). Останалите кученца вече заминаха за новите си домове — няколко кученца във Финландия, Естония, Полша, Румъния, Швейцария. Цената на едно кученце е 1500 евро. Кученцата тръгват с ветеринарен паспорт, ваксини, регистриран микрочип, ADBA родословие. А също и бонус от разсадник за питбули България — напомняне за всяко кученце. Описва се как расте и се развива кученцето, как да го храним и с какво, как да го отглеждаме, кога да правим следващите ваксини, третирания за кърлежи и глисти и т.н. Това е съкровищница от полезна информация за собственика на кученцето. Всички наши кученца са социализирани с деца и други кучета. Разхождат се много из двора на разсадника. Кученцата нямат породни генетични заболявания (на родителите им са правени генетични изследвания).
Снимки на кученца питбул за продажба в България:

За да закупите най-добрия питбул от развъдник Dognik Bulls в България, пишете ни. В първото си съобщение ни разкажете за себе си и за дома, който можете да предложите на наистина готино кученце от нашия развъдник:
Instagram- dognikbulls
Имейл: dognikb@gmail.com
Кученца питбул от нашия развъдник живеят в 24 страни по света. Присъединете се и към нас.
С уважение, ръководител на детската ясла Вероника Войтовска. Експерт треньор на кучета, съдия на изложби за питбул в Европа, съдия по силови спортове на американски питбул териери.