Питбул териер кученца България


Родени са кученца в развъдник за американски питбул териери от полево чифтосване в Полша! Нашият Dognik Bulls Godena беше отгледан на 1000 км от дома си, с невероятен мъжки Maximus No Regrets.
Продавам 3 мъжки питбула «Питбул териер кученца България«:


Това е абсолютно ексклузивно чифтосване на питбули в Европейския съюз! Кръв на кучета «Dognik Bulls» (американски развъдни линии на питбули) с добавка на полско-американска кръв от развъдника за питбули «Maximus kennel»! В Европа изобщо няма аналози на тези кученца! Те са умни, красиви, здрави, чистокръвни американски питбул териери за продажба!
Роден на 10 септември 2023 г. Всички кученца ще отидат в нови домове след 8 седмици. Кученцата ще бъдат ваксинирани, с европейски ветеринарен паспорт, с ADBA родословие, с регистриран микрочип. Кученцата растат с деца, ходят много в нашия развъдник и общуват с други кучета.
Най-близките роднини на нашите питбули. Вижте колко красиви и чистокръвни питбули са тези! Те са атлетични, страстни, бързи, здрави!

Как да купя питбул в развъдник Dognik Bulls? Пишете ни и ни разкажете за себе си и семейството си. Кажете ми, имали ли сте кучета преди? Може би вече сте имали питбули? Колко души е вашето семейство? Имате ли някакви деца? Живеете ли в жилищна сграда или в частна къща? Споделете цялата важна информация. А също и вашите планове за кученце от нашия развъдник (домашно куче или куче за изложби, спорт). След това резервирате кученцето, като направите депозит за него. Депозитът е 500 евро (включва крайната цена на кученцето — 2000 евро). Кога ще вземете кученцето? След 8 седмици в страната и след 15 седмици, ако е доставка в чужбина. Можете да дойдете лично в нашия развъдник, за да вземете вашето кученце питбул. Или ние ще помогнем с доставката. Питбул териери от развъдник Dognik Bulls живеят в 24 страни по света!
Имейл:dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Бащата на кученцата е Maximus No Regrets. Полско развъждане, с голямо натрупване на редки американски кръвни линии Lonzo/Boudreaux. Титли в състезания по вдигане на тежести: няколко първи места в ADBA! Изчистете от породната болест на питбулите — атаксия. Има напълно здрави стави — снимки с резултати АА и 00! Три поколения негови роднини имат рентгенови снимки на перфектни лакътни и тазобедрени стави. Цялото родословие на Maximus No Regrets има спортни шампиони.
Майката на кученцата е Dognik Bulls Godena. Много красив, активен, интелигентен женски питбул териер. Това е третото й кучило кученца питбул. В предишните две кучила (от други бащи) кученцата израснаха здрави, силни, отлични семейни кучета, спортни кучета. А също и отлични кучета за изложби на американски питбул териер. Догник Булс Годена е прегледан и е здрав. Няма генетично заболяване на породата — „мозъчна атаксия“. Роден от вносни кучета. Баща й е роден в Америка, майка й е родена в България. Godena носи плътно натрупване на OFRN и Jumbo кръв. Има пълно шампионско родословие в изложби, спортни състезания и работен ринг. Годена е участник и победител в изложби. Също така спортува.
С уважение, Ръководител на развъдник за американски питбул териери Вероника Войтовска

Питбул териер кученца България