Питбул териер мъжки за разплод


Мъжки от развъдника за питбули Dognik Bulls е отворен за разплод. Донесен от Америка, от Флорида. Роден в спортна ясла “Real Deal Chocolates”.
Родословен псевдоним: Millers Wild Storm, известен още като Castle. Клубен шампион, украински шампион, руски шампион, победител в четири поредни специализирани изложби за американски питбул териери! Победител в изложби, оценявани от опитни югославски кучета. Спортен шампион и победител в множество състезания! Тествано здраве: има абсолютно здрави вътрешни органи, активна сперма и няма породни генетични заболявания. Сертификати за липса на малкомозъчна атаксия и атрофия на ретината.
Баща на повече от 400 американски питбул териери. Дядо и прадядо на повечето от най-добрите питбули в породата днес. Децата му са спортни шампиони. Скок дължина — 570 сантиметра. Те скачат на 4 метра височина (катерене по стена). Децата и внуците на Miller’s Wild Storm aka Castle са абсолютните победители в състезания за питбул териери и стафордширски териери в цяла Европа.
Майка му е родена в Съединените американски щати. Псевдоним от родословието: Miller’s Brown Sugar. Абсолютен трикратен шампион по дърпане на тежести в Америка! Победител в спортни състезания — катерене по стена, скок на височина, състезания. Шампион на ADBA и UKC.

Баща му е роден в Съединените американски щати. Родословен псевдоним: Miller’s Eye of the Tiga. Победител в много спортни състезания в Америка. Озаглавен в ADBA.

Неговият чичо е най-награждаваният питбул териер в света: в спорта, обучението и изложбите.

Самият Miller’s Wild Storm, известен още като Castle, има родословие на ADBA (Асоциация на американските развъдчици на кучета). Невероятно страстен, напорист, силен, енергичен мъж.
Снимка (питбул териер мъжки за чифтосване):

Отворено за разплод само за женски с надеждно и пълно родословие. С добро родословие. С постижения в спорта или изложби. С генетични тестове за липса на заболявания, присъщи на породата американски питбул териер.
Цената на чифтосването е 1500 евро.
Контакти:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Питбул териер мъжки за разплод