Pitbull Bucuresti

Bine ați venit la canisa american pitbull terrier din București „Dognik Bulls”. Creștem pitbulls din 2011. În canisa noastră vă puteți familiariza cu pitbulls și puteți cumpăra un cățeluș pitbull.
Toți câinii noștri au pedigree-ul celei mai vechi organizații pit bull din lume ADBA — Asociația Americană a Crescătorilor de Câini. Strămoșii câinilor noștri pot fi urmăriți încă din anii 1800, până la începutul rasei Pit Bull. Noi, eu și soțul meu Veronika Voitovska și Ihor Havryk, suntem crescători profesioniști de pitbulls. Acum vă voi arăta cum arată pit-bul-ii bucureșteni adulți de la canisa Dognik Bulls:

De ce este mai bine să cumpărați un cățeluș pit bull într-o pepinieră oficială decât doar de la un crescător oficial? Există mai multă experiență în canisa. Deoarece cățeii se nasc mai des în canisa, au propria lor linie de reproducere și multe cunoștințe despre rasa American Pitbull Terrier. De exemplu, doriți să cumpărați o femelă pitbul neagră care este activă și bună cu oamenii. Cauți de unde să-l cumperi și găsești un crescător (nu o crescătorie!) în orașul tău. Și acest crescător are primul pui de căței din viața lui, de la cățeaua lui preferată. Toți cățeii sunt roșii, el nu distinge absolut ce vor crește în exterior, ce caracter vor avea (la urma urmei, nu are experiență, doar intuiția sa interioară, care nu funcționează când vine vorba de genetică și câini de reproducție). Și acest crescător va considera sincer cățeii săi ca fiind cei mai buni și va spune că are un mascul de pitbul roșu de vânzare. Cumpără acest mascul în loc de o femelă neagră și vei fi fericit. Asta vă va spune acest crescător. Dar îți va aduce fericire? Nu a fost câinele visurilor tale. Nici în exterior, nici în caracter. În creșă, este adevărat invers. Vii la noi, povestește-ne despre tine și familia ta, spune-ne ce fel de cățel vrei — genul cățelușului, culoarea, caracterul, mărimea. Și discutăm ce împerecheri de pitbulls vom avea anul acesta și ce fel de pui putem obține. Împreună decidem de la ce împerechere te vei aștepta la un cățel. La urma urmei, este minunat! Știți sigur că suntem oameni cu experiență, înțelegem cățeii din momentul în care se nasc, întrucât avem deja cel de-al doilea deceniu de experiență în pit bull terrier. Nu vă vom oferi să cumpărați un „pitbul mascul roșu” dacă ați venit să cumpărați o femelă de culoare. Împreună cu tine, vom aștepta până vom avea un câine potrivit pentru tine.
Pisteria noastră este cunoscută în toată lumea. Pitbulii noștri trăiesc în 23 de țări ale lumii! Știm cum să trimitem un cățel în orice țară, cum să creștem un câine grozav de familie, cum să dresăm un pitbull musculos și multe altele. Toate acestea le spunem cumpărătorilor pitbul-urilor noștri. Suntem mereu în legătură cu absolvenții creșei și vom ajuta și sfătui mereu.
Toți cățeii noștri merg în case noi vaccinați, cu microcip înregistrat, cu pașaport veterinar european, cu pedigree ADBA. În timpul vieții în canisa, cățeii merg pe stradă de 4 ori pe zi. Și comunică cu 7 copii (ai noștri și ai vecinilor). Primești un pitbul pursânge, bine socializat și sănătos de la canisa Dognik Bulls.
Acum de vanzare avem catelusi de culori negru, rosu, crem, ciocolata. Rezervările sunt deschise și pentru cățelușii pitbull de la împerecherea către Polonia!
Dacă doriți un pitbull cool, chipeș, inteligent, de familie, contactați-ne în orice mod convenabil. Prețul pit-bulilor noștri este de 1500-2000 euro:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654
Cu stimă, șefa canisa pitbull București — Veronika Voitovska.

Articole similare:
Cumpără un cățeluș pitbull. România. american pit bull terrier

Pitbull Bucuresti. American pitbull terrier Bucuresti. Canisa Pitbull Bucuresti