Pitbull előnyei és hátrányai

Pitbull előnyei és hátrányai

Az amerikai pitbull terrier fajta előnyei:

1. Ez egy közepes méretű kutya, ezért nem rendelkezik sok nagy fajta ízületi betegséggel (pl. a csípő- és könyökdiszplázia nem gyakori az amerikai Pit Bull Terrier fajtánál).

2. A rövid haj nem igényel további gondoskodást — ápolást, vágást, vagyis további idő- és pénzügyi költségeket. Megfürdött, kefével kifésülte, a kutya pedig, mint egy izmos szobor.

3. A pitbullok magas intelligenciájú kutyák. A képzés könnyű számukra, valóban menet közben ragadják meg és dolgozzák fel az új információkat.

4. A pitbullok szeretnek játszani. Veled, gyerekekkel. Ez lehet játék labdával vagy bármilyen játékkal, vagy csak felzárkózás és versenyfutás. A pitbullterrier az a fajta kutya, aki «mindenért megfő».

5. A pitbullok nem allergiásak, ezért gond nélkül ehetnek ipari takarmányt vagy természetes táplálékot. A legtöbb miniatűr fajta, fehér kutya sok ételallergiás, és ez a kutya egész életére szól, 10-15 évig. Akarsz ilyen fájdalmat magadnak egy hatalmas életrétegre? Inkább szerezz egy pitbullt annak minden előnyével együtt, és élj boldogan, míg meg nem halnak.

6. A genetika nagyon fontos egy pitbullban. Ezért egy megbízható óvodában vásárolt pitbull kölyökkutya már sok pozitív szempont garanciája — egészség, megfelelő psziché, törzskönyvi viselkedés.

7. A jó pitbull előnye, hogy minden családtagnak egyformán engedelmeskedik. Ez különösen igaz a pit bull terrier engedelmes szukáira.

Az amerikai pitbull terrier fajta hátrányai:

1. A pitbull fajta fő hátránya, hogy csak 10-15 évig élnek, és nem az egész életünket, és ez végső soron összetöri a gazdik szívét.

2. A pitbulloknak zooagresszivitása van, és a hímek nem mindig jönnek ki a hímekkel, és néha nem minden nőstény tud együtt élni más kutyával. És nem számít, hogy a második kutya engedelmes vagy harcias karakterű. Nagyon függ az amerikai pitbull terrierek tenyészvonalától. Ha nem biztos abban, hogy az Ön által választott amerikai pitbullterrier kölyökkutya jól kijön családjával, macskájával és gyermekével, jobb, ha felkeres egy professzionális bölcsődét, ahol az Ön kérésének megfelelően kiválasztanak egy kiskutyát ismert és ismerősök közül. bizonyítottan utód szülők. Írhat vagy hívhat, hogy megbeszéljük egy pitbull vásárlását a Dognik Bulls kennelben. Bárhol is van, jöhet és találkozhat felnőtt kutyáinkkal és kölykeinkkel. Illetve párosításainkból szerzett tapasztalataink alapján segítünk kiskutyát választani. A világ 20 országába már sokszor elküldtük pitbulljainkat, ezért semmilyen távolság nem akadály számunkra, hogy egy klassz és megbízható, 100%-ban tiszta tenyészvonalból álló pitbullhoz jusson. Egy telivér pitbull ára tenyészetünkben 1000 eurótól 2200 euróig terjed.

Lépjen kapcsolatba velünk:

Instagram- dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com