Pitbull Finland Suomi koirakennel

Dognik Bulls (ADBA), Suomessa rekisteröity amerikkalainen pitbullterrierikennel, perustettiin vuonna 2011 ja vuodesta 2016 lähtien se on kasvattanut amerikkalaisia ​​pitbulleja — Castlesline. Linja perustuu Old Family Red Nose -koiriin lisättynä työjalostukseen, Jumbo, DDWW, Red Alert verta käytettiin.

Olemme useiden vuosien ajan vahvistuneet, meillä on isot volyymipäät, ajattelemme, pelaamme hyvin ja ajamme amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä. Pitbullidemme keskikoko on 20-24 kg. Säkäkorkeus on 43-50 cm. Meillä on parituksesta riippuen suurempia tai pienempiä pitbulleja. Kaikki pitbull-kennelin Ukrainan valmistuneet elävät hyvin eri-ikäisten lasten kanssa. Koirillamme on riittävän vahva psyyke.

Suomen kennelin pitbullilla testataan rotujen geneettisiä sairauksia, säännöllisesti eläinlääkärin tutkimuksissa, esiintyy ja voitetaan näyttelyissä Euroopassa ja ulkomailla, voitetaan urheilukilpailuja eri maissa. Suomen pitbull-kennelin «Dognik Bulls» valmistuneet asuvat 20 maassa.

Latvian, Viron, Baltian, Italian, Ukrainan, Valko-Venäjän, Venäjän mestareiden, amerikkalaisten pitbullterrierien Suomen «Dognik Bulls» kennelissä syntyi. Mestarit urheilukilpailuissa Latviassa, Liettuassa, Suomessa, Ukrainassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä jne. American Pit Bull Terrier -kennelissämme Finlandiassa on pentuja useita kertoja vuodessa. Voit ottaa meihin yhteyttä ja keskustella millaisen pennun haluat — nartun vai uroksen, värin, aikuisen koon, odotetun luonteen ja paljon muuta. Muista kertoa meille itsestäsi ja perheestäsi, niin meidän on helpompi kertoa sinulle, mitkä pennut mistä pitbullien astutus sopii sinulle. Amerikkalaisen pitbullterrierien pentujen hinnat ovat keskimäärin 1000-2000 euroa.

Pit bull kennel Suomi

Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166

Kuvia koirista Dognik Bulls kennel Finlandista