Tervetuloa amerikkalaisten pitbullterrierien kenneliin Helsinkiin «Dognik Bulls». Olemme kasvattaneet pitbulleja vuodesta 2011 lähtien. Kennelissämme voit tutustua pitbulleihin ja ostaa pitbull-pennun.
Kaikilla koirillamme on maailman vanhimman pitbull-järjestön ADBA:n – American Dog Breeders Associationin – sukutaulu. Koiridemme esi-isät voidaan jäljittää 1800-luvulle, Pit Bull -rodun alkuun. Me, minä ja mieheni Veronika Voitovska ja Ihor Havryk, olemme ammattimaisia ​​pitbull-kasvattajia. Nyt näytän sinulle, miltä näyttävät Dognik Bulls -kennelin aikuiset helsinkiläiset pitbullit:

Miksi pitbull-pentu on parempi ostaa virallisesta lastentarhasta kuin vain viralliselta kasvattajalta? Kennelistä on enemmän kokemusta. Koska pentuja syntyy useammin kennelissä, heillä on oma jalostuslinja ja paljon tietoa amerikkalaisesta pitbullterrierirodusta. Haluat esimerkiksi ostaa mustan naaraspitbullin, joka on aktiivinen ja ystävällinen ihmisille. Etsit mistä ostaa sitä ja löydä kasvattaja (ei kissala!) kaupungistasi. Ja tällä kasvattajalla on elämänsä ensimmäinen pentue, suosikkinarttultaan. Kaikki pennut ovat punaisia, hän ei todellakaan erottele mitä niistä tulee ulospäin kasvamaan, millainen luonne niillä on (hänellä ei loppujen lopuksi ole kokemusta, vain sisäinen intuitio, joka ei toimi genetiikassa ja jalostuskoirien suhteen). Ja tämä kasvattaja pitää vilpittömästi pentujaan parhaina ja kertoo, että hänellä on myynnissä yksi red pit bull -uros. Osta tämä uros mustan naisen sijaan ja olet onnellinen. Sen tämä kasvattaja kertoo sinulle. Mutta tuoko se sinulle onnea? Se ei ollut unelmiesi koira. Ei ulkoisesti eikä luonteeltaan. Päiväkodissa asia on päinvastoin. Tule meille, kerro itsestäsi ja perheestäsi, kerro millaisen pennun haluat — pennun sukupuolen, värin, luonteen, koon. Ja keskustelemme siitä, millaisia ​​pitbullien astutuksia meillä on tänä vuonna ja millaisia ​​pentuja voimme saada. Päätämme yhdessä, mistä astutuksesta odotat pentua. Loppujen lopuksi se on upeaa! Tiedät varmasti, että olemme kokeneita ihmisiä, ymmärrämme pentuja heti niiden syntymästä lähtien, koska meillä on jo toisen vuosikymmenen kokemus pitbullterriereistä. Emme tarjoa sinulle «punaisen urospitbullin» ostamista, jos tulit ostamaan mustaa narttua. Odotamme yhdessä kanssasi, kunnes meillä on sinulle sopiva koira.
Kissalamme tunnetaan kaikkialla maailmassa. Pitbullimme elävät 23 maassa ympäri maailmaa! Tiedämme kuinka lähettää pentu mihin tahansa maahan, kuinka kasvattaa upea perhekoira, kuinka kouluttaa lihaksikas pitbull ja paljon muuta. Kerromme tämän kaiken pit bullidemme ostajille. Olemme aina yhteydessä päiväkodista valmistuviin ja autamme ja neuvomme aina.
Kaikki pentumme menevät uusiin koteihin rokotettuina, rekisteröidyllä mikrosirulla, eurooppalaisella eläinlääkäripassilla, ADBA-sukutaululla. Kennel-elämän aikaan pennut kävelevät kadulla 4 kertaa päivässä. Ja he kommunikoivat 7 lapsen (meidän ja naapureiden lasten) kanssa. Saat täysiverisen, hyvin sosiaalisen, terveen pitbullin Dognik Bulls -kennelistä.
Meillä on nyt myynnissä mustan, punaisen, kerman, suklaan värisiä pentuja. Varaukset ovat avoinna myös pitbull-pennuille lähtevästä astutuksesta Puolaan!
Jos haluat siistin, komean, älykkään, perheen pitbullin, ota meihin yhteyttä millä tahansa sopivalla tavalla. Pitbullidemme hinta on 1500-2000 euroa:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +358414925166
Ystävällisin terveisin Helsingin pitbull-kennelin johtaja — Veronika Voitovska.

Samanlaisia ​​artikkeleita:
amerikkalaisen pitbullterrieri pentu
Pitbull pennut
Suloisia pitbull pentuja

Pitbull Helsinki. Amerikkalainen pitbullterrieri Helsinki. Pitbull kennel Helsinki