Pitbull jofogas


Gyönyörű piros kan amerikai Pitbull Terrier kiskutya eladó. Életkor — 4 hónap. A „Dognik Bulls” bejegyzett kennelben születtem (ADBA regisztráció, 2011 óta foglalkozunk pitbullokkal).
Kiváló származású, Amerika és Dagesztán vére. Kölyökkutyánk a világ legnevesebb pitbull terrierének — A és N Fonvielle Staffof Legends — unokatestvére! (Az Amerikai Egyesült Államokban született és élt).


Pitbull kölyök beceneve jofogas törzskönyv szerint: Dognik Bulls Wiskonsin. A pitbull kölyökkutya teljes körűen beoltott, többszörösen kezelt helminták ellen, rendelkezik mikrochippel, európai állatorvosi útlevéllel, ADBA törzskönyvvel. Az ADBA törzskönyve a pitbull világban olyan, mint minden autó Mercedese. Ez a minőség, a megbízhatóság és a hitelesség mutatója.
A Wiskonsin kölyökkutya jól szocializált: szeret sétálni és játszani, barátkozik az emberekkel, gyerekekkel és kutyákkal. Már teljesen készen áll az új otthonba költözésre. Egyébként, ha egy másik országban élsz, segítünk elhozni a pitbull kutyusodat. Végül is a Dognik Bulls kennel pitbulljai a világ 25 országában élnek. Kölyökkutyák eladása után is mindig kommunikálunk a jofogas pitbulljaink gazdáival. Segítünk, tanácsot adunk és barátok vagyunk.
A jofogas pitbull kiskutya szülei:


Apja: Millers Wild Storm Castle. Amerikából hozták. Kiállítások és sportversenyek bajnoka több európai és FÁK országban. Nincs fajtagenetikai betegsége (személyi bizonyítvány). Több mint 300 pitbull gyermeke van világszerte. Egy nagyon híres pitbull az egész világon. Ideális producer. Kiváló pitbull sportokhoz és kutyakiállításokhoz. Nagyon aktív, szenvedélyes, lendületes. Szeret minden embert és gyereket.
Anya: Dognik Bulls Indiana. Kis gyönyörű pitbull. Bloodlines – Red Alert (Amerika). Dagesztánból hozták. Nincs fajtagenetikai betegsége (személyi bizonyítvány). Aktív, kedves emberekkel és gyerekekkel.
A Dognik Bulls Wiskonsin pitbull ára 1500 euró. Ennek a jofogas pitbullnak a megvásárlásához írjon nekünk. Mindenképpen mesélj magadról az első üzenetedben:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
A „Dognik Bulls” jofogas pitbull kennelben mindig vannak eladó kölykök. Ha pitbull fiút vagy pitbull lányt keresel, bármilyen színben, írj nekünk bátran. Eladjuk az Ön számára legideálisabb amerikai pitbull terriert, szín és karakter alapján.
Üdvözlettel, a pit bull kennel tulajdonosa — Voitovska Veronika.

Pitbull jofogas