Pitbull-kasvattajat Suomi

Pitbull-kasvattajat Suomi


Tervetuloa puhdasrotuisten amerikkalaisten pitbullterrierien kenneliin Suomeen. Nimeni on Veronika Voitovska ja olen Dognik Bulls -kennelin kasvattaja. Kennelimme nettisivuilla voit nähdä pitbull-rodun erinomaisia ​​edustajia, ymmärtää sukutauluja (ja ymmärtää miksi sukutaulu on pitbullille tärkeä) sekä valita ja ostaa itsellesi pitbull-pentu.
Olemme useiden vuosien ajan kasvattaneet «perimmäistä amerikkalaista pitbullterrieriä». Aluksi päiväkotimme toi Eurooppaan vanhaa, ajan todistettua verta Amerikasta ja Brasiliasta. Näistä pitbulleista tuli kennelimme ja amerikkalaisen pitbullterriereiden jalostuslinjamme perustaja. Näytän sinulle miltä näyttävät «Dognik Bulls» Finlandin oikeat pitbullit:

Olen varma, että tulet huomaamaan eron pitbullterriereidemme ja muiden pitbullien välillä. Koiramme ovat erittäin ajettuja, intohimoisia, rakastavat omistajaansa ja rakastavat elämää. Dognik Bullsin pitbulleilla on erinomaiset lihakset, suuret kauniit päät ja vakaa hermosto. Matkustamme paljon ympäri maailmaa osallistumalla amerikkalaisten pitbullterrierien näyttelyihin ja kilpailuihin. Myös minä, Veronika Voitovska, suoritan usein näyttelyissä tutkimuksia sertifioituna asiantuntijakoiranohjaajana. Voin vakuuttavasti sanoa, että Dognik Bullsin pitbullit ovat erittäin korkealaatuisia koiria. Olemme erittäin kuuluisia pitbull-kasvattajia Euroopassa.
Käytämme pitbull-kennelissämme seuraavia verilinjoja: OFRN, Lonzo, Jumbo, Red Alert, DDWW. Nämä ovat erinomaisia ​​pitbull-linjoja, tasapainoinen hermosto, rohkeita ja hyväkuntoisia (lisäksi kaikki kennelimme koirat on tutkittu rotujen geneettisten sairauksien varalta ja heillä on sertifikaatit).
Kuinka paljon pennut maksavat pitbull-kennelissämme? Pitbullin pennun keskihinta on 1500-2500 euroa. Hintaan sisältyy upein pentu, rokotukset iän mukaan, rekisteröity mikrosiru, eurooppalainen eläinlääkäripassi. Lisäksi tarjoamme kattavat materiaalit koiranpennun ravinnosta, koulutuksesta ja koulutuksesta sen alkuvaiheessa. Tämä opas auttaa kaikkia aloittelevia omistajia kasvattamaan upean pennun oikein.
Millaisia ​​omistajia pidämme pit bull kennel Finlandin koirille? Ihmiset, joilla on vakaat perhesuhteet, vakaat työpaikat ja tulot. Ihmiset, jotka ovat valmiita käyttämään aikaa terveen ja aktiivisen amerikkalaisen pitbullterrierin kasvattamiseen.
Panostamme omalta osaltamme pentujen kasvattamiseen mahdollisimman paljon vaivaa ja huomiota niiden ollessa kennelissä. Tämä sisältää varhaisen sosialisoinnin muiden koirien, lasten kanssa, ulkona ulkoilun neljä kertaa päivässä lapsuudesta lähtien (1 kk iästä syntymästä alkaen), talutushihnan ja kauluksen käytön oppimisen, kylpemisen ja kynsien leikkaamisen. Taimitarhamme sijaitsee metsässä. Siksi pennut ja aikuiset koirat elävät ympäristöystävällisessä paikassa.
Jos haluat ostaa pitbullin Suomen pitbull-kennelistä, kirjoita meille. Kerro ensimmäisessä viestissäsi itsestäsi ja perheestäsi:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kennelimme pitbullterrierit elävät 25 maassa ympäri maailmaa. Tarvittaessa järjestämme pennun toimituksen maahasi ja kaupunkiin.
Meillä on tällä hetkellä myynnissä useita pitbull-pentuja kennelissämme. Ota yhteyttä ja osta unelmiesi koira.
Ystävällisin terveisin, kasvattaja ja pit bull kennelin Suomen omistaja — Veronika Voitovska.

Pitbull-kasvattajat Suomi