Pitbull kennel Amsterdam

Pitbull kennel Amsterdam Ik heet u welkom op de website van de American Pit Bull Terrier Amsterdam kennel — Dognik Bulls (geregistreerd door ADBA — American Dog Breeders Association).

Sinds 2011 fokt onze pitbullkennel Amsterdam hoogwaardig vee van Amerikaanse pitbullterriers met behulp van moderne bloedlijnen — Jumbo, ddwv, OFRN, Red Alert.

Dognik Bulls Amsterdam pitbulls zijn sterke, atletische, gezond werkende terriërs. Elk nest puppy’s in onze kennel is zorgvuldig gepland en bevat een buitengewone populatie echte pitbulls. In onze American Pit Bull Terrier Kennel Amsterdam kunt u een pitbull pup kopen (Amsterdam), gemiddelde prijzen zijn 1000-2000 euro. Elk jaar fokken we verschillende teven, waarbij we onze hoofdlijn en onze eigen foklijn, Castlesline, behouden. De grondlegger van de lijn is de mannelijke Millers Wild Storm aka Castle geïmporteerd uit Amerika. Hij werd gekocht bij een uitstekende sportkennel in Florida (Real Deal Chocolates) en werd de grootste Amerikaanse Pit Bull Terrier-vererver in Europa. Zijn kinderen zijn sterk, goed gespierd, met een stabiele psyche, zeer roekeloos, met uitstekende voedsel- en speelmotivatie. Ze zijn echter lief voor hun familie en volledig sociaal veilige honden. Samen met een set hoogwaardige genen, een exclusieve pedigree, krijg je een echte en echt betrouwbare vriend van de Amsterdamse pitbullkennel.

Om de mogelijkheid te bespreken om een ​​puppy van de Amsterdamse pitbullkennel te kopen, om te beslissen welk puppyras past bij uw gezin en uw levensstijl, kunt u via onderstaande methoden contact met ons opnemen.

Instagram pitbull kennel Amsterdam— dognikbulls

E-mail American Pit Bull Terrier Kennel Amsterdam— dognikb@gmail.com

Foto’s van enkele honden van «Dognik Bulls», American Pit Bull Terriers Amsterdam: