Pitbull kennel Suomi


Tervetuloa parhaaseen modernin amerikkalaisen pitbullterrierikenneliin “Dognik Bulls” Suomeen! Rakastuimme pitbull-rotuun kauan sitten ja aloimme tutkia pitbulleja vakavasti vuonna 2011. Nimeni on Veronika Voitovska ja olen päiväkodin johtaja. Olen myös sertifioitu koiranohjaaja-asiantuntija, Euroopan näyttelyiden tuomari, painonvetokilpailujen tuomari, terapeutti, sertifioitu hieroja. Elämäni liittyy läheisesti koiriin, lääketieteeseen, eläinlääketieteeseen ja kynologiaan. Tiedän KAIKEN pitbulleista.
Taimitarhamme on yksi Euroopan suurimmista taimitarhoista. Toimme kaikki karjat Amerikasta, Brasiliasta, Bulgariasta, Venäjältä ja Dagestanista. Teimme astutuksia Puolassa, Latviassa, Venäjällä ja Tšekin tasavallassa. Olemme myyneet ja myymme edelleen pitbull-pentujamme kaikkiin maailman maihin. Päiväkotimme tunnetaan, he luottavat meihin ja valitsevat meidät. 24 maassa ympäri maailmaa on jo pitbulleja etuliitteellä «Dognik Bulls».
Katso itse, kuinka kauniita pitbullimme ovat, epäilemättä Suomen parhaat pitbullit:

Missä kennelimme ja pitbullimme on rekisteröity? Olemme rekisteröityneet ADBA:han. Näin ollen kaikilla koirillamme on ADBA-sukutaulut. Tämä on yksi vanhimmista amerikkalaisista organisaatioista, joka myöntää sukutauluja puhdasrotuisille pitbullterriereille. Ja ainoa, jossa pitbull-sukutaulut ovat luotettavia, luotettavia ja ilman aukkoja joissakin heimoissa (kuten kaikissa muissa organisaatioissa).
Mitä verilinjoja käytämme jalostuksessamme? Suosimme klassikoita ja vanhaa, ajan testattua amerikkalaista verta. Jalostuksemme perustana ovat OFRN (Amerikka), Red Alert (Amerikka), Lonzo (Amerikka), Boudreaux (Amerikka).
Paljonko pennut maksavat kennelissämme “Pitbull kennel Suomi”? Pennun keskihinta on 1500-2000 euroa. Ja meillä on yleensä jonotuslista pentueille. Jos olet kiinnostunut ostamaan Valko-Venäjän parhaan pitbullin, ota meihin yhteyttä millä tahansa sopivalla tavalla:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
Kerro meille itsestäsi ensimmäisessä viestissäsi. Mikä on nimesi, kuinka vanha olet. Asutko talossa tai kerrostalossa? Oletko aiemmin omistanut pitbullterriereitä (jos olet, mitä verilinjoja) Mitä aiot tehdä kennelimme «Dognik Bulls» pitbullilla (vain lemmikki / koulutus / näyttelyt / urheilukilpailut). Voit kysyä meiltä lisäkysymyksiä.
Mitä sisältyy pitbull kennel Suomi -pennun hintaan? Pentu (8 viikkoa vanha), rokotus iän mukaan, eläinpassi, mikrosiru, ADBA-sukutaulu, isot ohjeet pennun ruokinnasta, hoidosta ja koulutuksesta kennelistämme. Konsultaatioita koko koiran elämän koirakennelimme “Dognik Bulls”.

Pitbull kennel Suomi