Tervetuloa pitbull kennelin «Dognik Bulls» sivuille. Pitbull-kennelimme on työskennellyt puhdasrotuisten pitbullien parissa vuodesta 2011 lähtien.


Toimme huippupitbulleja kaikkialta maailmasta — Amerikasta (maailmankuulu Real Deal Chocolates -pitbullterrieri kennel, Florida), Brasiliasta (Hoff’s Dusheik kennel), Venäjältä (Asadulla ja Brave Fighter kennelit), Bulgariasta ( toimiva pit bull kennel Zorba). Teemme matkustavia parittelua eri puolilla maailmaa huippuluokan urosten kanssa! Euroopan arvostetuimpien ADBA-näyttelyiden voittajat, urheilun ja näyttelyiden mestarit. «Dognik Bullsin» pitbulleja neulotaan Latviassa, Puolassa ja Tšekin tasavallassa!
Dognik Bulls -kennelin henkilökohtaiset pitbullidemme voittavat säännöllisesti kuuluisimman pitbull-näyttelyn. Joka vuosi 100-150 pitbullterrieriä kokoontuu sinne. Kuvittele vain, mitä tarkoittaa voittaa niin suuri show ja tulla Best in Show! Ja kennelimme pitbullit voittaa säännöllisesti.
Pitbullillamme hyppäävät 6 metriä pitkiä, 4 metriä korkeita ja niin edelleen! Terveet, urheilulliset ja riittävät pitbulleet ovat Dognik Bullsissa.
Kaikki koiramme on rekisteröity parhaaseen ja luotettavimpaan American Pit Bull Terrier -järjestöön — ADBA (American Dog Breeders Association). ADBA-sukutaulu vahvistaa puhdasrotuisen pitbullin. Muihin muiden organisaatioiden sukutauluihin ei voi luottaa.
Tältä näyttävät Dognik Bulls kennel Finlandin aikuiset pitbullit:

Tällä hetkellä Finlandia «Dognik Bulls» pit bull kennelissä on pentuja myynnissä. Champion Miller’s Wild Storm eli Castle (tuodu Amerikasta) ja Dognik Bulls Indiana (tuodu Dagestanista) parituksesta. Saatavilla 4 pentua (1 tyttö ja 3 poikaa). Loput pennut ovat jo lähteneet uusiin koteihinsa — useita pentuja Suomeen, Viroon, Puolaan, Romaniaan, Sveitsiin. Pennun hinta on 1500 euroa. Pennut lähtevät eläinlääkäripassilla, rokotuksilla, rekisteröidyllä mikrosirulla, ADBA-sukutaululla. Sekä bonus Finlandia pit bull kenneliltä — muistio jokaisesta pennusta. Se kertoo, kuinka pentu kasvoi ja kehittyi, miten sitä ruokitaan ja mitä, miten häntä koulutetaan, milloin tulee tehdä seuraavat rokotukset, hoidot punkkien ja matojen varalta ja niin edelleen. Tämä on hyödyllisen tiedon aarreaitta pennun omistajalle. Kaikki pentumme ovat sosiaalisesti lasten, muiden koirien kanssa. Monet kävelevät päiväkodin alueella. Pennuilla ei ole sukutaulun geneettisiä sairauksia (vanhemmille on tehty geenitestit).
Kuvia Suomessa myytävistä pitbull-pennuista:

Jos haluat ostaa parhaan pitbullin Dognik Bulls Finlandilta, kirjoita meille. Kerro ensimmäisessä viestissä itsestäsi ja talosta, josta voit tarjota todella siistin pennun kennelistämme:
Instagram — dognikbulls
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Kissalamme pitbull-pentuja asuu 24 maassa ympäri maailman. Liity sinäkin joukkoomme.
Terveisin kissalan johtaja Veronika Voitovska. Asiantunteva kynologi, pitbull-näyttelytuomari Euroopassa, voimaurheilutuomari amerikkalaisille pitbullterriereille.