Pitbull kennelek a közelemben


Kennel amerikai pitbull terrier „Dognik Bulls”. Kutyáink az amerikai pitbull terrierek legtisztább és leghíresebb tenyészvonalának képviselői. OFRN (USA), Red Alert (USA), Jumbo (Jugoszlávia), Zebo (USA), Lonzo (USA), Boudreaux (USA), DDWW (Ukrajna).
A „Dognik Bulls” pitbull kennel az egész világon ismert – kutyáink 25 országban élnek! Beleértve a fajta hazájában — az Amerikai Egyesült Államokban.
Amerikai pitbull terriereink sportversenyeket, kiállításokat és edzéseket nyernek a világ számos országában. A kennelben lévő összes kutyát megvizsgálták az amerikai pitbull terrier fajtában előforduló genetikai betegségek hiányára.
Fényképek kutyáinkról (pitbull kennelek a közelemben):
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Munkánk alapelvei:
A fajta szeretete. Tenyésztésünkben csak kiváló minőségű amerikai pitbullokat használunk. Minden pitbullunk amerikai ADBA származású. És ezek a pitbullok legértékesebb törzskönyvei az egész világon. Hiszen ez a szervezet 1909 óta regisztrálja és vezeti a fajtiszta pitbullokat a világon.
Folyamatosan tanulunk új dolgokat és fejlesztjük munkánkat. Én, mint az óvoda vezetője, orvos vagyok. Okleveles kutyakiképző is vagyok. Az Európai Unióban rendezett amerikai pitbull terrier kiállítások bírája. Sportversenyek bírója (waitpulling).
A fő tenyésztés a tiszta amerikai véren alapul. Több kutyát is hoztunk Amerikából. Mi is megyünk tenyészteni top amerikai kan kutyákkal.
Kennelünkben pitbull kiskutyát vásárolhat. Az átlagár 1500-2000 euró. Szállítás bármely városba és országba megoldható. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a szállításban. A legfontosabb dolog az Ön részéről, hogy szeretne egy kiskutyát venni pitbull kennelünkben. Valamint pénzügyi életképesség a „Dognik Bulls” szerencsejáték, menő, aktív pitbull terrier vásárlásához és karbantartásához.
Kennelünk idén 5 alom amerikai Pitbull Terrier kölyökkutyát tervez. Lépjen kapcsolatba velünk, és vásárolja meg álmai kiskutyáját a „pitbull kennel közelemben”-től.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Üdvözlettel: Voitovska Veronika, „Dognik Bulls” amerikai pitbull terrier kennel.

Pitbull kennelek a közelemben