Pitbull kennelit lähelläni

American pitbull terrier kennel
Amerikkalaisten pitbullterrierien kennel «Dognik Bulls». Koiramme edustavat amerikkalaisten pitbullterrierien puhtaimpia ja tunnetuimpia jalostuslinjoja. OFRN (USA), Red Alert (USA), Jumbo (Jugoslavia), Zebo (USA), Lonzo (USA), Boudreaux (USA), DDWW (Ukraina).
Pitbull-kennel “Dognik Bulls” tunnetaan kaikkialla maailmassa – koiramme asuvat 25 maassa! Mukaan lukien rodun kotimaassa — Amerikassa.
Amerikkalaiset pitbullinterrieremme voittavat urheilukilpailuja, näyttelyitä ja harjoituksia monissa maissa ympäri maailmaa. Kaikki kennelin koirat on tutkittu amerikkalaisessa pitbullterrierirodussa mahdollisesti esiintyvien geneettisten sairauksien puuttumisen varalta.
Kuvia koiristamme (pitbull kennelit lähelläni):
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Toimintamme periaatteet:
Rakkaus rotua kohtaan. Käytämme jalostuksessamme vain korkealaatuisia amerikkalaisia ​​pitbulleja. Kaikki pitbullimme ovat amerikkalaista ADBA-sukutaulua. Ja nämä ovat arvokkaimmat pitbullien sukutaulut koko maailmassa. Loppujen lopuksi juuri tämä organisaatio rekisteröi ja pitää kirjaa puhdasrotuisista pitbulleista maailmassa vuodesta 1909 lähtien.
Opimme jatkuvasti uutta ja kehitämme työtämme. Minä päiväkodin johtajana olen lääkäri. Olen myös sertifioitu koirankouluttaja. Tuomari amerikkalaispitbullinterrierinäyttelyissä Euroopan unionissa. Urheilukilpailujen tuomari (waitpulling).
Pääjalostus perustuu puhtaaseen amerikkalaiseen vereen. Toimme useita koiria Amerikasta. Käymme myös kasvattamassa amerikkalaisten huippukoirien kanssa.
Voit ostaa pitbull-pennun kennelistämme. Keskihinta on 1500-2000 euroa. Toimitus on saatavilla mihin tahansa kaupunkiin ja maahan. Meillä on laaja kokemus toimituksista. Pääasia sinulta on halu ostaa koiranpentu pit bull kennelistämme. Ja myös taloudellinen elinkelpoisuus «Dognik Bulls» -yhtiön uhkapelaamiseen tarkoitetun, viileän, aktiivisen pitbullterrierin ostamiseen ja ylläpitoon.
Tänä vuonna kennelimme suunnittelee 5 pentuetta American Pit Bull Terrier pentuja. Ota yhteyttä ja osta unelmiesi pentu “pit bull kennel near me” -kaupasta.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ystävällisin terveisin Veronika Voitovska, amerikkalaisten pitbullterrierien kennel “Dognik Bulls”.

Pitbull kennelit lähelläni