Pitbull kiskutyát vásárolni Magyarországon


Szuper hírünk van a «DOGNIK BULLS» pitbull terrier kennelünkben! Amerikai pitbull terrier kölykök a szülőktől: Dognik Bulls Victor x Dognik Bulls Cutiepie.
A párzásra 2024 áprilisában került sor, a kölykök születése 2024. június közepe. Minden kölyökkutya csokoládé lesz, piros orr színű és piros orr színű. A kölykök az OFRN (Amerika) és a Red Alert (Amerika) tenyésztési vonal képviselői. Minden Pitbull kölyökkutya ADBA törzskönyvvel rendelkezik (az amerikai pitbull terrierek legelismertebb és nemzetközileg elismert törzskönyvi szervezete). Valamint minden pitbull kölyökkutya féregtelenítve lesz, oltva, regisztrált mikrochippel, adásvételi szerződéssel, bónusz emlékeztetővel a kenneltől. A fehéroroszországi DOGNIK BULLS kennel összes pitbull kölyökkutyáját állatorvos megvizsgálja, mielőtt új otthonukba indulna.
Kölykök anyja: Dognik Bulls Cutiepie. Kiállítások nyertese. Rendszeres résztvevője a képzéssel és a védőfelkészítéssel kapcsolatos szemináriumoknak és tréningeknek. Kitartó, határozott, magabiztos kutyaként mutatja magát. Tökéletes fogású, soha nem dobja el a segítőt, tartja a fogást. Ugyanakkor nagyon kedves a családban, kijön a kennel minden emberével és kutyájával. Kivizsgált, fajtagenetikai betegségei (ataxia, retina atrófia, hyperuricosuria) nincsenek. A tenyésztés és a tesztek elvégzése előtt állatorvos is megvizsgálta. Teljesen egészséges. Hiszen csak egy egészséges kutya, aki sokat sétál, sokat mozog és jól eszik, nem hoz egészséges utódokat. OFRN pitbull vérvonal.
A kölykök apja: Dognik Bulls Victor. Kiállítások nyertese. Az egyik legkedvesebb kan a pitbull kennelünkben. Gyerekekkel, emberekkel, kutyákkal barátkozik. Valóban ideális, konfliktusmentes karaktere van. Kennelünkben elég gyakran tenyésztik, mivel karakterét átadja a kölyköknek. Nagy és szép feje is van, teljesen az amerikai pitbull terrier fajta standardjának megfelelő. És ezt a szép fejet a gyerekeinek is továbbadja. Állatorvos megvizsgálta. És nincs genetikai betegsége (ataxia, hyperuricosuria, retina atrófia). Pit bull vérvonal: OFRN és Red Alert.
Miért olyan fontos a kutyák szűrése bizonyos betegségekre? Minden kutyafajtának megvan a saját listája a génhibák által okozott betegségekről. Csak a legjobb tenyésztők végzik el ezeket a teszteket. Ez segít kiküszöbölni a betegség kockázatát a jövőbeli kölyköknél. Ez azt jelenti, hogy biztosan vásárol egy egészséges amerikai pitbull terrier kölyökkutyát a DOGNIK BULLS kennelből.
Ezenkívül a kennelben lévő amerikai pitbull terriereink nem allergiásak és nincsenek szív- vagy ízületi problémáik. Szorosan figyelemmel kísérjük a pitbullok egészségét és pszichéjét. Fontos számunkra, hogy ne csak szép, egészséges, szenvedélyes pitbullokat szerezzünk be. De mentálisan is stabil. Hogy a városban, albérletben, családban élhessenek.
Egy kölyökkutya ára ebből a párosításból 2000 euró vagy 2200 dollár. Jelenleg lehetséges egy negyedik választás egy férfi és egy harmadik választás egy nő számára. Ez valóban nagyszerű lehetőség, hogy ne csak egy fajtatiszta pitbull kölyökkutyát vásároljon, hanem az amerikai OFRN és Red Alert pitbullok tiszta vonalának képviselőjét is.
Keressen minket, ha Magyarországon szeretne pitbull kiskutyát vásárolni:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbull kölyök vásárlás Magyarországon, pitbull kennel Magyarországon, OFRN pit bull kiskutyák vásárlás, Red Alert pitbull kölykök vásárlás, Dognik Bulls Victor, Dognik Bulls Cutiepie