Pitbull kölykök ADBA törzskönyvvel vásárolni

Pitbull kölykök ADBA törzskönyvvel vásárolni

ADBA amerikai pitbull terrier kölykök eladók exkluzív tenyésztésből! Helyszíni párosítás Lengyelországba (a kölykök anyjával Lengyelországba mentünk párzásra, hogy megszerezzük a Lonzo pitbullok tökéletes exkluzív vérét). A kölykök 2023. szeptember 10-én születtek. Egy kiskutya ára 2000 euró.
Jelenleg 2 gyönyörű, egészséges, tökéletes anatómiával rendelkező kan maradt eladó! Brindle szín. Nagyon társaságkedvelő, barátságos, aktív pit bull kölykök ADBA törzskönyvvel!
Férfi szám 1 — Dognik Bulls Show Must Go On

2-es számú férfi – Dognik Bulls Freddie Mercury

A szülők megmaradt kölykeit már lefoglalták Olaszországba és Észtországba.
A kiskutyák szülei Európa-szerte kiállítások és sportversenyek résztvevői és győztesei! Nincsenek fajtagenetikai betegségeik (egészségügyi bizonyítványuk van). Legyen egészséges szíved (erről legyen bizonyítványod). A kölyökkutyák apjának három generáció óta nincs könyök- és csípődiszpláziája! Az AA és 00 besorolás a legjobb eredmény, amely azt mutatja, hogy a pitbull egészséges ízületekkel rendelkezik.
Kizárólag amerikai vért gyűjtöttünk kutyusainkban — OFRN (Old Family Red Nose) és Lonzo! Jelenleg NINCS analógja a minőségben, a származásban és az egészségben a kölyköknek Európa-szerte. Sok éves tapasztalattal rendelkező kennel vagyunk (2011 óta foglalkozunk pitbull terrierekkel) és az amerikai pitbullok legjobb vérében.
Nálunk ADBA törzskönyvvel rendelkező pit bull kiskutyát vásárolhat. Pitbulljaink 25 országban élnek (szerte Európában és Amerikában). Felár ellenében kiskutyákat küldünk az Ön országába/városába. Írjon nekünk bátran, a világ bármely pontjára kiszállítjuk.
A Dognik Bulls kennelt minden kutyus beoltva, európai állatorvosi útlevéllel, elektronikus mikrochippel, ADBA törzskönyvvel (ez a legjobb pitbullok törzskönyve a világon) hagyja el. ADBA törzskönyvvel rendelkező pitbull vásárlásához írjon nekünk, és feltétlenül meséljen röviden magáról és a kutyákkal kapcsolatos tapasztalatairól:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kölyökkutyáink közeli rokonai (nagyszülők, nagybácsik, nagynénik stb.). Nézd, milyen fajtatiszta, izmos, tökéletes pitbullok. A Dognik Bulls kennelből származó pitbull kutyusod ugyanolyan lesz.

Pitbull kölykök ADBA törzskönyvvel. Pitbull kölykök ADBA törzskönyvvel vásárolni