Pitbull kölykök OFRN és Jumbo vásárolni


Egyedülálló lehetőség egy amerikai pitbull terrier kutyus vásárlására az Old Family Red Nose és Jumbo vérvonalhoz tartozó kölyökkutyában. Az amerikai pitbull terrier fajta ismerői értik, mire gondolok. Kezdőknek többet mondok.
A „DOGNIK BULLS” amerikai pitbull terrier kennelben két top kutyát tenyésztettek. A kennel hivatalos bejegyzése az ADBA-American Dog Breeders Association-nál. A legrégebbi szervezet, amely az amerikai pit bull terrierek törzskönyvének rögzítésével és nyilvántartásával foglalkozik. A kölykök 2024 júniusában születnek. Jelenleg fiúnak van lehetőség második, lánynak pedig első választási lehetőséget lefoglalni.
A leendő kölykök apja: Millers Wild Storm. Sorozatban négy szakkiállítás győztese több országban! A speciális kiállítások olyan kiállítások, ahol csak pitbullok gyűlnek össze. Egyszerre 50-110 pitbull. A mi Millers Wild Stormunk nyert az összes közül. Természetesen a rendszeres kutyakiállításokon is nyert, ahol sokféle kutyafajta van. Elnyerte a kiállítás legjobb kutyája díjat, valamint a Fajta Champion, Club Champion, Junior Champion és Felnőtt Champion címet is. 4,5 hónapos kora óta vesz részt sportversenyeken és nyer is. A pitbullok és a botok versenyének győztese: magasugrás, rugórúd. Kutyahúzó versenyek sokszoros győztese. Általánosságban elmondható, hogy egy nagyon hajtott, szerencsejátékos, magabiztos amerikai pitbull terrier. Floridában, az Amerikai Egyesült Államokban született. A „Real Deal Chocolates” amerikai pitbull terrier kennelben. Édesanyja bajnok az ADBA és UKC rendszerekben. Amerikai sport- és edzéscímei is vannak: IDTT, DHT, ID3, ID5, IDWP3, IDWPCH. Súlyhúzásban (kutyás súlyemelésben) is amerikai bajnok és amerikai nagybajnok. Az apa címe ADBA. Sport- és edzéscímekkel is rendelkezik: IDTT, DHT, ID3, ID5.
Leendő kölykök anyja: Dognik Bulls Anksunamun. A Bulgáriában található Zorba óvodából hozták. Ez lesz az utolsó kölyökkutyus alma kennelünkben. Ezután befejezi produceri pályafutását, és visszavonul. Velünk fog sétálni az erdőkben, repülni velünk szerte a világon, és továbbra is élvezni fogja az életet. Tőle már több ideális almot kaptunk amerikai pitbull terrierből. Ezek a kölykök az utolsók a fajtájukban. És nagyon értékesek a pitbull kennelünk számára. Tenyésztés előtt állatorvos teljes körűen megvizsgálta. Ezenkívül az amerikai Pit Bull Terrier fajtára jellemző genetikai betegségek hiányára vonatkozó teszteket is tartalmaz.
A kölykök ára 1800 euró vagy 2000 dollár. Minden kölyökkutya korai szocializációt kap a kennelben: ismerkedés idegenekkel, gyerekekkel, különböző felületekkel, autóval, utcával, erdővel, mezővel. Minden kölyökkutya férgesen, oltva, állatorvosi igazolt vizsgálattal, európai állatorvosi útlevéllel, regisztrált mikrochippel, ADBA törzskönyvvel távozik. Szállítás világszerte, bármely kontinensre.
Írjon nekünk e-mailt, hogy megbeszéljük egy amerikai pitbull terrier kölyökkutya lefoglalását vagy vásárlását:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Üdvözlettel, Voitovska Veronika. Az amerikai pitbull terrierek legjobb kenneljének „DOGNIK BULLS” tulajdonosa. Háziorvos. Szakértő kutyavezető. Állatpszichológus.

OFRN pitbull kölykök vásárlás, Jumbo pitbull kölykök vásárlás, pitbull kölyök vásárlás, amerikai pitbull terrier kölyök vásárlás, Real Deal Chocolates kennel, Millers Wild Storm, Dognik Bulls Anksunamun