Pitbull kölykök
Amerikai pitbull terrier kölykök eladók, Dognik Bulls kennel. 3 vörös hajú, vörös orrú fiú elérhető. 1 vörös hajú, vörös orrú lány csokoládémaszkkal az arcán. Egy kiskutya ára 1500 euró. Életkor — 10 hét. Készen áll az új otthonokba költözésre. Országokba és városokba kiszállítás van (kutyáink a világ 20 országában élnek). Gyakoroljuk az új gazdik személyes érkezését is a kutyusuk számára. Megmutatjuk minden kutyusnak, hogy mind egészségesek és aktívak. Bemutatjuk a szülőket, kiállításokon, sportversenyeken, edzéseken elért eredményeiket.
Pitbull kölykök szülei:


Az apát az USA-ból hozták — Millers Wild Storm aka Castle. Sportban és kiállításokon címmel. Old Family Red Nose.


Az anyát Dagesztánból — Dognik Bulls Indiana -ból hozták. Red Alert vonal.


Fotó a pitbull kölykökről


Videó Dognik Bulls Muturganchik


Minden kölyökkutya egy erdei házban él, naponta sétál, hozzászokott a hóhoz, folyamatosan friss levegőt szív. Erős mancsaik vannak, jól járnak és szuper prémium tápot esznek (hills puppy bárány és rizs). A kennelben a kölykök más kutyákkal kommunikálnak, szomszédaink gyerekeivel játszanak, és teljes mértékben átesnek a kiskutya kezdeti szocializációján. Nem félnek a hangos hangoktól, tűzijátéktól, idegenektől, autóktól stb. Igazi pitbull karakterű kölykök, ahogy a videón is látható: lógnak, félelem nélkül játszanak, fogást tartanak, nyomást gyakorolnak és hajtanak. Gyönyörű, fajtatiszta pitbull kölykök. Ennek a párosításnak jelenleg nincs analógja a legközelebbi országokban. Kiváló minőségű pit bull kölyökkutyák. A szülőknek nincs allergiája vagy egyéb egészségügyi problémája. Anya és apa stabil pszichével, megfelelő kutyákkal.
A pitbull kölykök életkor szerinti védőoltással, európai állatorvosi útlevéllel, az európai állatadatbázisba bejegyzett mikrochippel, ADBA törzskönyvvel (American Dog Breeders Association — a legrégebbi és legnagyobb, megbízható szervezet a fajtatiszta pitbull kölykök regisztrálására) költöznek. világ).
Ha pitbull kölyökkutyát szeretne vásárolni a Dognik Bulls kennelből, írja be:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls