Pitbull Magyarország

Pitbull Magyarország


Remek hír a «Dognik Bulls» amerikai pitbull terrier kennelünkben! 2023. július 1-jén tökéletes pitbull almunk volt. Több szuka és pitbull kan is elérhető. 10 pitbull kiskutya született! 6 db kiskutyánk eladó (3 lány és 3 fiú). A többi kölyökkutya már le van foglalva, és Finnországban, Lengyelországban, Romániában és Észtországban él majd.
A lányok és a fiúk élénk, elegáns színűek (krémes, piros, csokoládé – mindegyik piros orrú). Kiváló anatómia, jó idegrendszer. Amerikai pitbull terrier kutyusaink gyerekekkel nőnek fel. Kölyökkutyáink alkalmasak gyermekes családok, egyéb állatos családok számára. Pitbulljaink első kutyának is alkalmasak. A képzés minden kutyafajtánál kötelező.
A kölykök szülei stabil pszichével, agresszió nélkül. Vegyen részt és nyerjen kiállításokon és sportversenyeken. Nincsenek genetikai betegségeik (megvizsgáltak, bizonyítványaik vannak).
Amerikai pitbull terrier kutyusaink édesapját Amerikából hozták. Becenév törzskönyv szerint — Millers Wild Storm aka Castle. Az anyát Dagesztánból hozták. Becenév törzskönyv szerint — Dognik Bulls Indiana.
Fotók amerikai pitbull terrier kölykökről:


Fotók a szülőkről:


Ha amerikai Pitbull Terrier kiskutyát szeretne vásárolni a Dognik Bulls kennelből, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Minden amerikai pitbull terrier kiskutya európai állatorvosi útlevéllel, regisztrált mikrochippel, ADBA törzskönyvvel, életkorának megfelelő oltással, féregtelenítéssel hagyja el a kennelt új otthonokba. A Dognik Bulls kennel pitbulljai nem genetikai betegségekben szenvednek, a kennel minden felnőtt kutyája megvizsgált és tanúsítvánnyal rendelkezik. Egy kiskutya ára ebből az alomból 1500 euró.

 

Hasonló cikkek:

Pitbull kölykök Magyarország
Pitbull Magyarország. Amerikai Pitbull Terrier Magyarország. Pitbull kölykök Magyarország