Pitbull marktplaats


Prachtige rode reu Amerikaanse pitbullterriër pup te koop. Leeftijd — 4 maanden. Geboren in de geregistreerde kennel “Dognik Bulls” (ADBA registratie, wij werken sinds 2011 met pitbulls).
Uitstekende stamboom, bloed uit Amerika en Dagestan. Onze puppy is een neef van de meest genoemde pitbullterriër ter wereld — A en N Fonvielle Staffof Legends! (Was geboren en woonde in de Verenigde Staten van Amerika).


De naam van de pitbull pup is Marktplaats op basis van stamboom: Dognik Bulls Wiskonsin. De pitbull-puppy is volledig gevaccineerd, meerdere keren behandeld tegen wormen, heeft een microchip, een Europees veterinair paspoort en een ADBA-stamboom. De ADBA-stamboom in de pitbullwereld is als de Mercedes van alle auto’s. Dit is een indicator voor kwaliteit, betrouwbaarheid en geloofwaardigheid.
De Wiskonsin-puppy is goed gesocialiseerd: hij houdt van wandelen en spelen, en is bevriend met mensen, kinderen en honden. Al helemaal klaar om te verhuizen naar een nieuwe woning. Trouwens, als u in een ander land woont, helpen wij u uw pitbull-puppy naar u toe te brengen. Pitbulls van de Dognik Bulls-kennel leven immers in 25 landen over de hele wereld. Wij communiceren altijd met de eigenaren van onze pitbulls marktplaats, ook na de verkoop van pups. Wij helpen, adviseren en zijn vrienden.
Ouders van de pitbull puppy marktplaats:


Vader: Millers Wild Storm Castle. Gebracht uit Amerika. Kampioen op tentoonstellingen en sportcompetities in verschillende Europese en GOS-landen. Heeft geen genetische ziekten van het ras (persoonlijke certificaten). Heeft wereldwijd meer dan 300 pitbull-kinderen. Een zeer bekende pitbull over de hele wereld. Ideale producent. Een uitstekende pitbull voor sport en hondenshows. Zeer actief, gepassioneerd, gedreven. Houdt van alle mensen en kinderen.
Moeder: Dognik Bulls Indiana. Kleine mooie pitbull. Bloedlijnen — Red Alert (Amerika). Gebracht uit Dagestan. Heeft geen genetische ziekten van het ras (persoonlijke certificaten). Actief, lief voor mensen en kinderen.
De prijs van een pitbull Dognik Bulls Wiskonsin is 1500 euro. Schrijf ons om deze Pitbull Marktplaats te kopen. Zorg ervoor dat u ons in uw eerste bericht iets over uzelf vertelt:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Marktplaats pitbullkennel «Dognik Bulls» heeft altijd pups te koop. Als je op zoek bent naar een pitbulljongen of een pitbullmeisje, van welke kleur dan ook, schrijf ons dan gerust. Wij verkopen voor u de meest ideale Amerikaanse Pit Bull Terrier, op basis van kleur en karakter.
Met vriendelijke groet, de eigenaar van de pitbullkennel — Veronika Voitovska.

Pitbull marktplaats